Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου

Ευαγγελία Αλπίδου
Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου

Ανάλαφρες νότες γιασεμιού, άγριου τριαντάφυλλου και πράσινου μήλου θα χαρίσουν στο δέρμα σου αυτή τη μυρωδιά που θυμίζει φρεσκάδα που καθαριότητα.

Τα αρώματα είναι συνδεδεμένα με τις αναμνήσεις… Είναι αυτά που σου φέρνουν στο μυαλό, τα αγαπημένα σου πρόσωπα και μένουν πάντα χαραγμένα στη μνήμη, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Ακόμη και την πιο glamorous εμφάνιση κι αν έχεις, το άρωμα είναι αυτό που θα απογειώσει το συνολικό σου look, γι’ αυτό ποτέ μην το ξεχνάς!

pexels-irina-demyanovskikh-9944432.jpg

Αυτά είναι τα beauty tips που χρησιμοποιεί η Miranda Kerr για λαμπερό πρόσωπο και σώμα!

Τώρα την άνοιξη -αν το έχεις ξεχάσει με αυτόν τον καιρό, είναι λογικό δε θα σε παρεξηγήσω- έρχονται τα πιο λουλουδάτα αρώματα για να σου φτιάξουν τη διάθεση. Οι πιο μεθυστικές μυρωδιές θα γίνουν ένα με το δέρμα και θα αναδύονται από μέσα σου όλες τις ώρες της ημέρας, από όπου κι αν περάσεις. Ανάλαφρες νότες γιασεμιού, άγριου τριαντάφυλλου και πράσινου μήλου θα χαρίσουν στο δέρμα σου αυτή τη μυρωδιά που θυμίζει φρεσκάδα που καθαριότητα.

Spring is here...

Τα ανοιξιάτικα αρώματα θα σε κάνουν να ταξιδέψεις στα καταπράσινα κι ανθισμένα λιβάδια και θα σε φέρουν ακόμη πιο κοντά στα ηλιοβασιλέματα δίπλα στη θάλασσα. Οι νέες αρωματικές συνθέσεις αυτής της σεζόν, να είσαι σίγουρη πως θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση και δυναμισμό κάθε σου βήμα.

pexels-mart-production-8450212.jpg

Anti-mascara trend: Αυτό το hack στο TikTok υπόσχεται να αναδείξει το βλέμμα σου

Ακόμη κι εσύ που δεν είσαι fan των λουλουδάτων αρωμάτων, αυτά που υπάρχουν στην αγορά θα σε κάνουν να εκτιμήσεις τα άνθη και γιατί όχι, να γίνουν ένα με το δέρμα σου. Μέσα από μία μεγάλη γκάμα αρωμάτων, επιλέξαμε τα πιο fresh και λουλουδάτα αρώματα που μυρίζουν άνοιξη σε κάθε… φστ!

Κάνε scroll και βρες το δικό σου αγαπημένο!

Η Chiara Ferragni υιοθέτησε το barbiecore trend στα νύχια της! -9 σχέδια που θα λατρέψεις