7 κρέμες ματιών που θα σε κάνουν να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους

Ευαγγελία Αλπίδου
7 κρέμες ματιών που θα σε κάνουν να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους

Μετά από ένα ξενύχτι… Τσουπ! Την επόμενη μέρα οι μαύροι κύκλοι. Αυτές είναι οι κρέμες για να τους αντιμετωπίσεις

Όλες υποφέρουμε από τους μαύρους κύκλους! Μετά από ένα ξενύχτι, ένα ατέλειωτο βράδυ που είχαμε άγχος και δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε… Τσουπ! Την επόμενη μέρα μπροστά στον καθρέφτη μας. Πφφφ.

Οι μαύροι κύκλοι κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται κουρασμένα και ταλαιπωρημένα χωρίς να αναδεικνύεται η φυσική λάμψη της επιδερμίδας μας. Μην ανησυχείς όμως, είναι απόλυτα φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις γυναίκες, είτε μικρές, είτε μεγάλες σε ηλικία. Αντίο μαύροι κύκλοι!

pexels-cottonbro-studio-6635929-(1).jpg

Anti-mascara trend: Αυτό το hack στο TikTok υπόσχεται να αναδείξει το βλέμμα σου

ΑΝΤΙΟ μαύροι κύκλοι!

Παρόλα αυτά, υπάρχουν τρόποι που θα σε κάνουν να πούμε bye bye στους μαύρους κύκλους. Όλοι βιώνουμε κατά καιρούς μία δύσκολη περίοδο, αυτό όμως δε σημαίνει ότι πρέπει να παραμελούμε τον εαυτό μας. Η αυτοφροντίδα είναι το Α και το Ω! Πέρα το ότι θα μας κάνει να αποκτήσουμε μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, θα μας φτιάξει τη διάθεση, θα μας αναπτερώσει αμέσως το ηθικό.

pexels-antoni-shkraba-5205672.jpg

Face lifting με φυσικό τρόπο! Οι beauty lovers στο TikTok σου δείχνουν πώς να το πετύχεις

Οι κρέμες ματιών είναι το boost, που έχουμε ανάγκη τις μέρες αυτές. Θα μειώσουν το πρήξιμο γύρω από την περιοχή των ματιών και θα φωτίσουν το βλέμμα. Τα συστατικά που διαθέτουν, όπως είναι το υαλουρονικό οξύ και η νιασιναμίδη θα προσφέρουν την απαραίτητη ενυδάτωση η οποία θα θρέψη την επιδερμίδα για ώρες.

Extra tips:

Για γρηγορότερα αποτελέσματα, το μασάζ σε συνδυασμό με την κρέμα ματιών σου είναι το τέλειο combo για να μειώσεις τους μαύρους κύκλους. Τοποθέτησε, την κρέμα ματιών και ξεκίνησε το μασάζ (χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα σου) με κυκλικές κινήσεις γύρω από τα μάτια από μέσα προς τα έξω. Το μασάζ, θα βοηθήσει στην καλύτερη απορρόφηση της κρέμας αλλά και στην σωστή κυκλοφορία του αίματος.

pexels-cup-of-couple-8015888.jpg

Πανάδες: Για να απαλλαγείς από αυτές, χρειάζεσαι συνέπεια και… έναν ορό

Επίσης, ο τρόπος που κοιμάσαι επηρεάζει πολύ στην εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Αντί για μπρούμητα, προσπάθησε να κοιμάσαι ανάσκελα, με ψηλά το κεφάλι. Με αυτόν τον τρόπο δε θα ασκείται πίεση σε εκείνο το σημείο και θα γίνεται σωστά η κυκλοφορία του αίματος.

7 κρέμες που θα φωτίσουν το κουρασμένο βλέμμα σου

Τρόποι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας (βίντεο)