6 αρωματικά αφρόλουτρα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από μία κουραστική μέρα

6 αρωματικά αφρόλουτρα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε αποφορτίσουν από μία κουραστική μέρα

Μετά από μία κουραστική μέρα στο γραφείο, τα αρωματικά αφρόλουτρα θα σε βοηθήσουν να απαλλαγείς από το άγχος και το στρες

Μετά από μία κουραστική μέρα το πρωί στο γραφείο, το μόνο πράγμα που σκεφτόμαστε, είναι να γυρίσουμε στο σπίτι και να ξαπλώσουμε στον καναπέ μας. Σίγουρα η χαλάρωση του καναπέ μπροστά από την τηλεόραση είναι το καλύτερο πράγμα που υπάρχει, αλλά αυτό που θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο είναι ένα χαλαρωτικό μπάνιο.

Bath Time...

7 κρέμες ματιών που θα σε κάνουν να πεις bye bye στους μαύρους κύκλους

Όχι όμως, ένα απλό μπάνιο… Αυτό που έχουμε ανάγκη εκείνη τη στιγμή είναι ένα αρωματικό shower gel. Τα αφρόλουτρα με άρωμα θα μας φτιάξουν αμέσως τη διάθεση, θα μας κάνουν να ξεχαστούμε και να αφήσουμε στην άκρη τη δύσκολη μέρα που μπορεί να είχαμε το πρωί στη δουλειά.

Τα αρωματικά αφρόλουτρα έχουν απαλές υφές και πλούσια μυρωδιά, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή, καθαρή και μοσχομυρωδάτη. Οι τονωτικές νότες από άνθη και εσπεριδοειδή θα αναδυθούν στο δέρμα και στο χώρο και θα βοηθήσουν να αποβάλουμε από μέσα μας το άγχος και το στρες.

Βούλιαξε μέσα στην μπανιέρα σου!

Woman relaxing in bath with bubbles

Peachy nails! Η Κατερίνα Καινούργιου μας βάζει σε πειρασμό με το νέο της manicure

Η ευωδία η οποία θα αφήσουν πάνω στην επιδερμίδα τα αρωματικά shower gels, θα διαρκέσει για ώρες. Έτσι θα ξεκινήσεις την επόμενη μέρα σου στο γραφείο, με διάθεση και αισιοδοξία. Πολλά brands, έχουν για το κάθε άρωμα και το αντίστοιχο shower gel, οπότε μπορείς να βρεις στην αγορά το αφρόλουτρο με το άρωμα που φοράς και αγαπάς.

Στο παρακάτω scroll θα βρεις μερικά αρωματικά αφρόλουτρα, τα οποία θα σου χαρίσουν απίστευτη χαλάρωση μετά από μία κουραστική μέρα.

Florals for Spring! 7 ανοιξιάτικα αρώματα που θα γίνουν ένα με το δέρμα σου