Vanilla nails: Το manicure που κάνει τα νύχια να φαίνονται σαν παγωτό βανίλια

Ευαγγελία Αλπίδου
Vanilla nails: Το manicure που κάνει τα νύχια να φαίνονται σαν παγωτό βανίλια

Αν σου αρέσουν οι κρεμώδεις αποχρώσεις... τότε πρέπει σίγουρα να δεις τα παρακάτω σχέδια!


Μετά τα glazed donut nails, της Hailey Bieber, που κυριάρχησαν παντού αυτή τη χρονιά, το nail trend που έρχεται αυτό το καλοκαίρι να πάρει τη σκυτάλη, είναι τα vanilla nails. Αν είσαι #VanillaGirl, σου αρέσουν δηλαδή οι κρεμώδεις αποχρώσεις και η minimal αισθητική είναι σίγουρο πως θα τα λατρέψεις.

Vanilla Girls

https://www.instagram.com/p/Cnoy6u-gUet

Nail trend alert! Η Blake Lively ψήφισε praline nails, το πιο hot χρώμα στα νύχια

Τα vanilla nails θα κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται σαν παγωτό βανίλια, μόνο που σε αυτή την περίπτωση δεν μπορείς να τα φας. Η απόχρωση που έχουν είναι ένα touch πιο γλυκιά από το γαλακτερό, που χρησιμοποιούμαι ως βάση στο French manicure. Οι nail experts πέρα από τα classic σχέδια χρησιμοποιούν όλη τη χρωματική παλέτα της βανίλιας και κάνουν τα νύχια να μοιάζουν σαν μικρά έργα τέχνης.

unknown_342725017_952193812692834_5765614713878480752_n.jpg

@kyliejenner

10 μανικιούρ με φράουλες για να έρθει η άνοιξη και στα νύχια σου

Οι παστέλ αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια με τα vanilla colours, γι’ αυτό εσύ που θέλεις να πειραματιστείς και να γεμίσεις με χρώμα την εμφάνισή σου, αξίζει να δοκιμάσεις τα πιο όμορφα και παιχνιδιάρικα σχέδια. Το πιο δημοφιλή nail art είναι το French vanilla manicure γιατί είναι απίστευτα κομψό και δίνει αυτή τη fresh αίσθηση που κάνει τα νύχια να φαίνονται καθαρά και περιποιημένα.

Τώρα που οι θερμοκρασίες σιγά σιγά ανεβαίνουν και οι εξορμήσεις στη θάλασσα είναι πλέον μέσα στο πρόγραμμα, τα vanilla nails έρχονται να αναδείξουν ακόμη περισσότερη την ηλιοκαμένη επιδερμίδα. Μη νομίζεις, ότι θα σε άφηνα έτσι! Παρακάτω έχω συγκεντρώσει τα πιο hot vanilla σχέδια, για να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει σε εσένα.

7 vanilla nails που θα λατρέψεις

Τρόποι αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας (βίντεο)