7 υφασμάτινες μάσκες κάτω από 10 € για να χαρίσεις extra ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Ευαγγελία Αλπίδου
7 υφασμάτινες μάσκες κάτω από 10 € για να χαρίσεις extra ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου σου

Τι θα έλεγες, λοιπόν, εκεί που κάθεσαι και χαλαρώνεις στο καναπέ μετά τη δουλειά να προσφέρεις, ταυτόχρονα, ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου σου;

Η επιδερμίδα έχει ανάγκη από εντατική ενυδάτωση όλον το χρόνο. Kαι αυτό είναι fact. Τόσο οι υψηλές όσο και οι χαμηλές θερμοκρασίες, παίζουν σημαντικό ρόλο στην υγεία του δέρματός μας και αφυδατώνουν την επιδερμίδα. Δεν αρκεί, δηλαδή, μόνο η ενυδατική κρέμα που θα εφαρμόσεις πρωί και βράδυ... Τι θα έλεγες, λοιπόν, εκεί που κάθεσαι και χαλαρώνεις στο καναπέ μετά τη δουλειά να προσφέρεις ταυτόχρονα στην επιδερμίδα του προσώπου σου αυτό που έχει μεγαλύτερη ανάγκη: ενυδάτωση;

Είναι το κλειδί που ψάχνεις!

Πώς θα το κάνεις αυτό; Οι υφασμάτινες μάσκες είναι η λύση αυτής της beauty εξίσωσης! Αυτό το μικρό προϊόν είναι συγχρόνως και θαυματουργό. Οι υφασμάτινες μάσκες διαθέτουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που έχει ανάγκη η επιδερμίδα, μετά από μία κουραστική μέρα στη δουλειά. Το κρύο, η σκόνη, οι βρωμιές και το μακιγιάζ δεν βοηθούν να αναπνέει σωστά το δέρμα, με αποτέλεσμα οι πόροι να φράζουν. Το βράδυ είναι η κατάλληλη στιγμή που το δέρμα «θα ξεκουραστεί» και «θα αναπνεύσει» σωστά.

pexels-angela-roma-7479804-(3).jpg

Εκτός από το ντεμακιγιάζ και την ενυδατική κρέμα ή το serum σου, τι θα έλεγες να προσθέσεις και μία υφασμάτινη μάσκα στην daily ρουτίνα σου: Η υφασμάτινη μάσκα εκτός του ότι σου παρέχει απίστευτη ευελιξία κινήσεων, καθώς μπορείς συγχρόνως να διαβάζεις, να μαγειρεύεις ή να βλέπεις την αγαπημένη σου ταινία, θα κάνει την επιδερμίδα σου μέσα σε λίγα λεπτά να λάμπει!

Budget friendly μάσκες

Οι περισσότερες είναι εμπλουτισμένες με υαλουρονικό οξύ, το οποίο ενυδατώνει σε βάθος, ενώ παράλληλα απαλύνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες από την επιδερμίδα του προσώπου. Είναι ιδανικές για κάθε τύπο δέρματος και το σημαντικότερο; Είναι οικονομικές. Αυτό κι αν είναι σημαντικό! Μπορείς, δηλαδή, με λιγότερο από 10€ να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου μία υφασμάτινη μάσκα η οποία θα χαρίσει αυτό το boost ενυδάτωσης που χρειάζεσαι.

Μην το σκέφτεσαι άλλο! Ρίξε μία ματιά στην παρακάτω gallery και βρες μερικές από τις best seller υφασμάτινες μάσκες που θα χαρίσουν extra ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου σου.