Τα δύο manicure που ξεχωρίσαμε από τα Oscars 2024 και οι κωδικοί για να τα αντιγράψεις

Ευαγγελία Αλπίδου
Τα δύο manicure που ξεχωρίσαμε από τα Oscars 2024 και οι κωδικοί για να τα αντιγράψεις

(AP Photo/Ashley Landis)

Το μόκα manicure και τα milky nails με απαλούς, ροζ τόνους είναι από τις hot επιλογές των stars, που ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος.

Αν παρακολουθείς τις τάσεις, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις ότι οι nude και οι σοκολατένιες αποχρώσεις είναι από τις must στο manicure της σεζόν. Μπορεί το βουργουνδί να ήταν το χρώμα που κυριάρχησε παντού φέτος το χειμώνα, αλλά τώρα τα χρώματα που έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη είναι γλυκά, απαλά και ταιριάζουν σε κάθε τόνο δέρματος.

https://www.instagram.com/reel/C4Wj566vOVX/

Λάμψη και iconic beauty looks στο κόκκινο χαλί των Oscars 2024 -Απευθείας οι κορυφαίες εμφανίσεις

Εχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε η 96η απονομή των Βραβείων Όσκαρ 2024 και όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το κόκκινο χαλί ήταν εντυπωσιακό. Μοναδικές δημιουργίες και εκρηκτικά beauty looks έκλεψαν το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού, ενώ η τελειότητα όπως φαίνεται κρίθηκε στη «λεπτομέρεια». Το manicure ήταν αυτό που χάριζε μία luxury πινελιά σε όλη την εμφάνιση και έκανε τα άκρα να φαίνονται κομψά και περιποιημένα. Οι nail experts, για άλλη μία φορά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και μας επιβεβαίωσαν τις τάσεις και τα χρώματα που θα θέλουμε να κάνουμε ξανά και ξανά μέσα στη χρονιά.

Η Margot Robbie με μόκα manicure

96th Academy Awards - Arrivals

(AP Photo/Ashley Landis)

Όσκαρ 2024: Πώς θα αντιγράψεις τις 4 beauty τάσεις που θα επικρατήσουν παντού αυτή τη χρονιά

Η Betina R. Goldstein, η nail expert της Chanel, επέλεξε μία ανοιχτή σοκολατί απόχρωση για το manicure της Margot Robbie. Τα moca nails σε σχήμα οβάλ, έκαναν τα δάχτυλα να φαίνονται ακόμα πιο μακριά και λεπτά, ενώ ήταν στην ίδια χρωματική παλέτα με το dark chocolate φόρεμα που επέλεξε για το red carpet, με την υπογραφή του οίκου Versace.

Exclusive! H makeup artist της Emma Stone, Rachel Goodwin, μας μιλά μια ανάσα πριν τη μεγάλη βραδιά

311208-chanel-le-vernis-nail-colour-103-legende-1000x1000.jpg

CHANEL LE VERNIS LÉGENDE

Η Betina, τοποθέτησε πρώτα μία διάφανη βάση, στη συνέχεια εφάρμοσε το CHANEL LE VERNIS LÉGENDE και ολοκλήρωσε το manicure με ένα διάφανο top coat.

Η Emma Stone με απαλό ροζ manicure

432764317_847398443821272_8400600024866616988_n.jpg

@nailsbyemikudo

Η Emma Stone, ένα από τα φαβορί της βραδιάς η οποία παρέλαβε το δικό της βραβείο, για την μοναδική ερμηνεία της στο «Poor Things». Επέλεξε ένα απαλό ροζ manicure που ταίριαζε με τα ροδαλά ζυγωματικά της. Η απόχρωση που επέλεξε η nail expert, Emi Kudo, για την Emma ταιριάζει σε κάθε σχήμα και μήκος manicure, ενώ κάνει τα άκρα της να φαίνονται ultra chic και elegant. Είναι μία milky απόχρωση με απαλούς, ροζ τόνους που ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας.

Αφού πρώτα χάρισε ένα στρογγυλό σχήμα στο manicure και τοποθέτησε τη διάφανη βάση, στη συνέχεια εφάρμοσε τo DAZZLE DRY NAIL LACQUER 3 MILKY & PINK UNDERTONES και τέλος, ολοκλήρωσε το manicure με ένα λαμπερό, διάφανο βερνίκι που χάριζε extra glam στα άκρα.

Oscars beauty backstage: Η σκληρή προετοιμασία των celebrities πριν το κόκκινο χαλί