Αντιγήρανση με το μακιγιάζ που προτείνει η make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου

Αντιγήρανση με το μακιγιάζ που προτείνει η make-up artist Ρούλα Σταματοπούλου

Το μυστικό της νεότητας είναι πλέον γνωστό. Ακολουθήστε το πιστά.

«Δεν είναι ανάγκη να φοράτε make-up. Υπάρχουν κι άλλες λύσεις για το πρόσωπο» λέει η Ρούλα και μοιράζεται μαζί μας το δικό της μυστικό ομορφιάς, όπως το ακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια. «Εγώ φοράω αντηλιακή με χρώμα, και δεν φοράω make-up» εξομολογείται η Ρούλα και εξηγεί γιατί «Η αντηλιακή προστασία είναι για μένα η πιο σωστή αντιγηραντική κίνηση που μπορεί να κάνει κανείς. Δεν υπάρχει κανένα πιο ισχυρό αντιγηραντικό μυστικό! Είναι το Νο1 αντιγηραντικό. Όταν φοράς από μικρή Χειμώνα-Καλοκαίρι αντηλιακό δείκτη προστασίας, τότε αποτελέσματα είναι θεαματικά. Φορώντας για παράδειγμα από τα 18 χρόνια συστηματικά προϊόντα με SPF, στα 30 σου θα κοιταχτείς στο καθρέφτη και θα έχεις μείνει στα 25

«Υπάρχουν προϊόντα στο εμπόριο σε αυτή την κατηγορία, αλλά χρειάζεται λίγη προσοχή στην επιλογή, γιατί σε κάποια δέρματα μπορεί να προκαλέσει σπυράκια ένα προϊόν.» λέει η Ρούλα και μαρτυρά «Εγώ φοράω Bioderma και με το Avene Compact, που είναι πιο καλυπτικό το βάζω τοπικά, όπου έχω πανάδες και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. Φαίνεται σαν να μην φοράω τίποτα».

Τα αντίστοιχα προϊόντα της Shiseido, σε υγρή και compact μορφή είναι ιδανικά για αυτή τη χρήση όλο το χρόνο και δίνουν τέλειο φινίρισμα. Επίσης, θυμηθείτε την καινούρια τάση της αγοράς με τις BB Creams, που περιέχουν χρώμα και προστασία μεταξύ άλλων.