Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες που δεν πρόλαβες να δεις στη μεγάλη οθόνη

Ερμιόνη Σαρρή
Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες που δεν πρόλαβες να δεις στη μεγάλη οθόνη

Φέτος, μπορείς από την άνεση του καναπέ σου να παρακολουθήσεις μερικές από τις ταινίες που ξεχώρισαν. Περιπέτειες, κωμωδίες και δράματα συνθέτουν το πλούσιο πρόγραμμα της Nova που θα μετατρέψει τα βράδια σου στο σπίτι, σε μία ξεχωριστή εμπειρία.

Επιλέξαμε τις ταινίες που ξεχωρίσαμε από το πρόγραμμα στα Novacinema. Υπάρχουν όμως αρκετές ακόμη πρεμιέρες και σειρές τις οποίες μπορείς να απολαύσεις όποια μέρα και ώρα θέλεις στο Nova On Demand και μάλιστα χωρίς καμία επιπλέον χρέωση!

Concussion

Η ταινία Concussion του Πίτερ Λέιντεσμαν παρουσιάζει μία ασθένεια που πλήττει αθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου μέσα από την ιστορία ενός αξιόλογου νευροποαθολόγου του, Dr. Bennet Omalu. Ο πρωταγωνιστής, τον οποίο υποδύεται ο Γουιλ Σμιθ, δίνει τη δική του μάχη ενάντια σε μία από τις πιο αξιοσέβαστες ομοσπονδίες στην Αμερική, αυτήν του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Στόχος του είναι να ενημερώσει για να προστατεύσει όλους τους επαγγελματίες παίκτες. Τι θα μπορούσε να τον σταματήσει από το να αποκαλύψει την αλήθεια;

Joy

queen4

Η Τζένιφερ Λόρενς υποδύεται την Joy, μία απλή αμερικανίδα νοικοκυρά που δημιουργεί έναν επιχειρηματικό κολοσσό με την ιδέα της «μαγικής σφουγγαρίστρας». Η πρωταγωνίστρια, πριν ακόμη κλείσει τα 30, είναι μητέρα δύο παιδιών, εργάζεται σε αεροπορική εταιρεία και περιποιείται την καταθλιπτική μητέρα της. Από τη μία μέρα στην άλλη γίνεται μία επιτυχημένη επιχειρηματίας και αποκτά όλο και περισσότερη δύναμη προσπαθώντας να οικοδομήσει τη δυναστεία της! Αντιμετωπίζει διλήμματα, απογοητεύσεις και αντιπάλους στον δύσκολο δρόμο προς την κορυφή.

Deadpool

Μία κωμωδία με δράση, εκρήξεις, σάτιρα και σουπερ ήρωες! Η ενήλικη περιπέτεια της Marvel έρχεται με τον αντισυμβατικό Deadpool έναν διαφορετικό ήρωα από αυτούς που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Πρόκειται γα έναν πρώην πράκτορα των Ειδικών Δυνάμεων και νυν μισθοφόρο, ο οποίος μετά από ένα πείραμα έχει την ικανότητα να θεραπεύεται πολύ γρήγορα. Ο πρωταγωνιστής μιλά ακατάπαυστα και απευθύνεται στο κοινό σε όλη τη διάρκεια της πρωτότυπης αυτής ταινίας. Κάνει σάτιρα, αυτοσαρκάζεται και δίνει ένα ρεσιτάλ, κυνηγώντας τον άνδρα που κατέστρεψε τη ζωή του.

Fathers and Daughters

gossip4 k queen4 2

Τι γίνεται όταν ένας διάσημος συγγραφέας χάνει ξαφνικά τον άνθρωπο που αγαπά πιο πολύ; Ο Τζέικ χάνει τη σύζυγό του και προσπαθεί να μείνει δυνατός για να μεγαλώσει μόνος του την κόρη του. Αναπτύσσουν μία πολύ ισχυρή σχέση μέχρι που εκείνος καταρρέει και δεν μπορεί άλλο να υποστηρίξει αυτόν τον ρόλο. Η κηδεμονία της μικρής περνάει σε συγγενείς. Όταν πια ο καιρός περνά εκείνη προσπαθεί να φτιάξει τη ζωή της και να βρει το δικό της δρόμο…

Truman

Το Truman είναι μια γλυκόπικρη ιστορία που θα σε συγκινήσει. Παρουσιάζει τη ζωή ενός άνδρα που ταξιδεύει από τον Καναδά στη Μαδρίτη για να περάσει τέσσερις μέρες με τον παιδικό του φίλο Χουλιάν, ο οποίος έχει διαγνωστεί με καρκίνο και ζει με μοναδική συντροφιά τον αγαπημένο του σκύλο.

Exposed

Μυστήριο, ντεντέκτιβ και δολοφονίες σε μία ταινία με πολύ ενδιαφέρουσα πλοκή που θα σε κρατήσει από τα πρώτα λεπτά μέχρι το τέλος. Μαζί με τον ντετέκτιβ Γκάλμπαν, τον οποίο υποδύεται ο Κιάνου Ριβς, θα προσπαθήσεις να εξιχνιάσεις τον φόνο ενός εκ των συνεργατών του. Στη διαδρομή, θα συναντήσεις όλο και περισσότερος νεκρούς μέχρι τελικά να εμφανιστεί η Ισαμπελ, μια νέα κοπέλα που θα βοηθήσει στη λύση του μυστηρίου.

Louder than Bombs

Ένα επώδυνο μυστικό αποκαλύπτεται τρία χρόνια μετά το θάνατο μιας διάσημης πολεμικής ανταποκρίτριας. Ένα οικογενειακό δράμα, που αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματα του πατέρα και τον δύο γιων, εξερευνά τα μυστικά, τις αλήθειες και τις διαφορές τους.

Room

Ο Τζακ ζει με τη μαμά του που τον φροντίζει, τον προστατεύει και του διηγείται ιστορίες. Η ζωή του όμως δεν είναι φυσιολογική καθώς έχει μεγαλώσει σε ένα δωμάτιο δέκα τετραγωνικών. Κάποια στιγμή προσπαθούν να αποδράσουν μαζί. Αλλά τότε έχουν να αντιμετωπίσουν κάτι ακόμα πιο τρομαχτικό, τον πραγματικό κόσμο.

Θέλεις να σταματήσεις την προβολή και να συνεχίσεις αργότερα; Τώρα μπορείς!

Τα καλά νέα είναι ότι τώρα η Νοva σου δίνει επιπλέον δυνατότητες για να έχεις την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία: Αν βλέπεις το πρόγραμμα ζωντανά μπορείς ανά πάσα στιγμή να πατήσεις pause για να σταματήσεις και να συνεχίσεις την προβολή όποτε μπορέσεις. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι αν έχασες την πιο κρίσιμη σκηνή της ταινίας, γιατί μπορείς να γυρίσεις πίσω το ζωντανό πρόγραμμα και να δεις ό, τι έχασες!

Επίλεξε την ταινία ανάλογα με τη διάθεσή σου και τις προτιμήσεις σου και δες αναλυτικά τις μέρες και τις ώρες για τις Μεγάλες Πρεμιέρες σε Α΄προβολή εδώ. Εναλλακτικά, προγραμμάτισε την εγγραφή τους, συνδέοντας έναν σκληρό εξωτερικό δίσκο με τον αποκωδικοποιητή σου!