Η Kim Kardashian έκανε γκάφα ολκής προκαλώντας πολλά γέλια

Γωγώ Φούντα
Η Kim Kardashian έκανε γκάφα ολκής προκαλώντας πολλά γέλια

Κim σε ευχαριστούμε απλόχερα γιατί μας απέδειξες ότι είσαι άνθρωπος με αδυναμίες

Η οικογένεια Κardashian, δεν θα το πιστέψετε, αλλά εμφανίστηκε σε πάρτι! Και μάλιστα όχι σε οποιοδήποτε πάρτι, αλλά σε αυτό του French Montana, o οποίος εκτός του ότι γιόρτασε τα 30ά του γενέθλια, είναι και ο on & off σύντροφος της Khloe.

Aφού λοιπόν ήπιαν και γλέντησαν, επιδόθηκαν και στο αγαπημένο τους χόμπι, που δεν είναι άλλο από τις φωτογραφίες! Και εκεί έγινε το κακό ή μάλλον η αποκάλυψη: Ενώ λοιπόν, οι Kim, Khloe, Kylie, Kris, French και Tyga ποζάρουν όλο χαρά και νάζι, η Kim αμέσως μετά ανεβάζει τη φωτογραφία στο Instagram, έχοντας όμως κόψει από τι πλάνο τον ράπερ Tyga, ο οποίος φημολογείται ότι βγαίνει με την αδερφή της Kylie!

1415648302702 wps 47 image001 png

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Kim δεν εγκρίνει τη σχέση του 24χρονου τραγουδιστή και της μόλις 17 ετών Kylie, ενώ το γεγονός ότι αυτός έχει ήδη ένα παιδί, κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και το γεγονός, ότι η μάνα του παιδιού και άρα πρώην του Tyga είναι κολλητή φίλη της Kim, κάτι που αυτομάτως τη φέρνει σε δύσκολη θέση!

Η ίδια μάλιστα έχει ζητήσει διακριτικότητα τόσο από την αδερφή της όσο και από τον καλό της, αλλά καλώς ή κακώς μερικά συναισθήματα δεν κρύβονται, προκαλώντας μάλιστα πολύ γέλιο. Πάντως βρε Kim λίγη διακριτικότητα δε βλάπτει.

Διαβάστε ακόμη:

Oι αδερφές Olsen δεν είναι δίδυμες πια! Δείτε και θα καταλάβετε

Τα συγχαρητήριά μας: Η Christina Aguilera είναι η πιο φυσιολογική λεχώνα που είδαμε ποτέ!

Jennifer Aniston: Απαντά στις φήμες περί χωρισμού με τον πιο έξυπνο τρόπο!