Η απόλυτη ανατροπή: Ο πραγματικός λόγος της απόλυσης του Patrick Dempsey θα σας σοκάρει

Γωγώ Φούντα
Η απόλυτη ανατροπή: Ο πραγματικός λόγος της απόλυσης του Patrick Dempsey θα σας σοκάρει

Αυτό σας το εγγυόμαστε

Λίγες μόλις μέρες πριν, έγινε γνωστή η απόλυση του Patrick Dempsey από το σετ της σειράς που τον έκανε superstar, Grey's Anatomy. Ο χαρακτήρας του, Dr Shepherd ή αλλιώς... McDreamy λοιπόν, σκοτώθηκε, και όπως ήταν φυσικό, οι θαυμαστές της σειράς ξεσηκώθηκαν εναντίον της σεναριογράφου Shonda Rhimes, η οποία εδώ που τα λέμε, δεν έχει αφήσει και κανέναν ζωντανό!

c5d8c8f2689d0230dbcf79ad0bea01db c4e1e

Η επίσημη δικαιολογία για την απόλυση του διάσημου γόη, ήταν η κακή του συμπεριφορά, η οποία σε συνδυασμό με το διαζύγιό του, τον είχε κάνει ανυπόφορο. Κι όμως, λίγες μόλις μέρες μετά, μία νέα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, η οποία είναι πολύ πιο ζουμερή και απρόσμενη απ' όσο μπορείτε να φανταστείτε.

22a0d771c218b36aab9b3e81cfb703fd b00f5

Η συμπρωταγωνίστρια του Patrick λοιπόν, και τηλεοπτική του σύζυγος Ellen Pompeo, είναι αυτή που τελικά ευθύνεται για την απόλυσή του μιας και είναι το άτομο που ανακάλυψε την... παράνομη σχέση που διατηρούσε με νεαρή συμπρωταγωνίστριά τους! Η Pompeo λοιπόν, η οποία είναι καλή φίλη με την πρώην σύζυγο του Dempsey, Jillian Fink, όπως ήταν φυσικό της τα πρόλαβε, και με τούτα και μ' εκείνα, η είδηση έκανε το γύρο όχι μόνο του σετ της σειράς αλλά και των Μέσων γενικότερα.

ellen pc 2 jan07 7fc66

Και πώς αντέδρασε η Shonda στο ατόπημα του Patrick; Μα φυσικά τον απέλυσε γιατί όπως είπε δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές. Λίγο υπερβολική δε νομίζετε; Αν ήταν έτσι κανένας ηθοποιός δε θα είχε... δουλειά! Έλεος.

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο... κράξιμο να αντέξει; Η Pink πάχυνε, το χαίρεται & ξεσπά εναντίον των επικριτών της

Τα μαχαίρια βγήκαν: Η σπόντα της σταρ για την Angelina Jolie που θα συζητηθεί