Πάμε στοίχημα ότι έστω για σήμερα θα ήθελες να είσαι η Jennifer Aniston

Γωγώ Φούντα
Πάμε στοίχημα ότι έστω για σήμερα θα ήθελες να είσαι η Jennifer Aniston

Kαι για όλο το χρόνο μη σου πούμε

Δεν ξέρουμε αν όντως θα γίνει μητέρα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για παρένθετη και ότι από μήνα σε μήνα θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, αλλά ότι κι αν γίνει με το συγκεκριμένο θέμα, η Jennifer Aniston είναι μία πολύ τυχερή γυναίκα, και μάλλον θα ήθελαν πολλές να είναι στη θέση της.

Ο Justin Theroux λοιπόν, μπήκε στο θαυμαστό κόσμο του Instagram εδώ και μία εβδομάδα και με μία σύντομη περιήγηση στο προφίλ του μπορεί κανείς να παρατηρήσει το εξής: Η σύζυγός του βρίσκεται παντού, ακόμα και με φωτογραφίες περασμένων δεκαετιών! Μάλιστα, μόλις χθες, ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία από το Φεβρουάριο του 2013 και τα βραβεία Oscar εκείνης της χρονιάς, όπου η Jen είχε επιλέξει να φορέσει τη θρυλική πια κόκκινη τουαλέτα.

2F3728C000000578 3353207 image a 25 1449690321252 fc7f9

Ο Justin λοιπόν, πόσταρε μία εντυπωσιακή εικόνα της Aniston η οποία τη δείχνει γυρισμένη πλάτη, γράφοντας από κάτω: «Woman Crush Wednesday» με τα likes να πέφτουν βροχή, και φυσικά αποδεικνύοντας το πόσο ερωτευμένος είναι με τη διάσημη ηθοποιό, κάτι για το οποίο αρκετοί έχουν αμφιβάλει κατά καιρούς.

Stop the Press: Η Jennifer Aniston θα γίνει επιτέλους μαμά

Άντε βρε παιδιά, με το καλό και γονείς!

Η Angelina Jolie αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν ήταν το τρίτο πρόσωπο στο γάμο Pitt-Aniston