Και πάλι μαζί; Η star παράτησε τον εραστή της και επέστρεψε στο σύντροφό της

Γωγώ Φούντα
Και πάλι μαζί; Η star παράτησε τον εραστή της και επέστρεψε στο σύντροφό της

Δεν τη λες και... σταθερό χαρακτήρα

Θυμάστε που πριν δύο εβδομάδες περίπου σας είχαμε ενημερώσει για τα τρυφερά ενσταντανέ της Diane Kruger με το συμπρωταγωνιστή της Norman Reedus, περιστατικό που έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι η 11 χρόνων σχέση της με τον Joshua Jackson έλαβε πανηγυρικά τέλος; Μάλιστα, το γεγονός ότι το διάσημο ζευγάρι είχε να κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση αρκετό καιρό, έκανε τις φήμες να λάβουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις.

Παρόλα αυτά, ο Jackson δεν είχε προβεί σε καμία δήλωση, ενώ ακόμα και ο πατέρας του όταν ρωτήθηκε μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη σύντροφο του γιου του, λέγοντας ότι απλά περνούσε καλά. Και τώρα, αφού ο κόσμος του Hollywood άρχισε να χωνεύει το γεγονός ότι οι δυο τους είναι πλέον χωρισμένοι, μία νέα πληροφορία έρχεται στο φως της δημοσιότητας και ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Diane Kruger Joshua Jackson Chanel Show Paris 2012 66471

Που λέτε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Diane, έπειτα από ένα σύντομο φλερτ με τον Reedus τον παράτησε στα «κρύα του λουτρού» και επέστρεψε στον παλιό της αγαπημένο. Ο Reedus από την άλλη, είναι συντετριμμένος, καθώς για χάρη της Diane είχε αφήσει την αρκετά νεότερη σύντροφό του για μία, όπως υποστήριξαν τα δημοσιεύματα, μεγαλύτερη γυναίκα.

10919550 403945249779367 1545428096 n 4d32c

Δυστυχώς όμως η Diane την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια και επέστρεψε στον πρώην της όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν κάποιοι. Και την είχαμε για πιο σταθερό χαρακτήρα. Γεμάτη εκπλήξεις η ζωή!