«Τα Φιλαράκια» ξανά μαζί: Η πρώτη φωτογραφία από το μεγάλο reunion

«Τα Φιλαράκια» ξανά μαζί: Η πρώτη φωτογραφία από το μεγάλο reunion

Η παρέα ξανά μαζί, δώδεκα χρόνια μετά

Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς στο τηλεοπτικό δίκτυο NBC και οι Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι, για το special επετειακό επεισόδιο, το οποίο είναι αφιερωμένο στο σκηνοθέτη James Burrows.

Μόλις το καστ της δημοφιλούς σειράς, "The Big Bang Theory" είδε την παρέα μαζεμένη, δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί με τα "Φιλαράκια", ενώ τη φωτογραφία δημοσίευσε στο Instagram η σταρ της σειράς, Kaley Cuoco. Η φωτό δείχνει ξεκάθαρα πως το reunion που έγινε είναι κάτι πολύ μακριά από αυτό που ήλπιζαν οι fans της σειράς, ενώ ηχηρή ήταν η απουσία του Matthew Perry, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση "The End of Longing", που παίζεται στο Λονδίνο.

friends reunion james burrows tribute 8b4d6

Ο "Joey" άλλαξε πολύ, η "Phoebe" δείχνει πια μια ώριμη γυναίκα, οι "Rachel" & "Monica" φαίνεται πως προσέχουν τον εαυτό τους, ενώ τη μεγαλύτερη εντύπωση στους χρήστες του διαδικτύου προκάλεσε ο "Ross", για τον οποίο όλοι σχολιάζουν πως έμεινε πραγματικά ίδιος με τότε.

Το επεισόδιο θα προβληθεί μέσα στο Φεβρουάριο.