Διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες διάσημες μαμάδες: Δείτε την Adele μαζί με το γιο της

Διαφέρει από όλες τις υπόλοιπες διάσημες μαμάδες: Δείτε την Adele μαζί με το γιο της

Σίγουρα δεν την έχετε ξαναδεί έτσι

Είναι μία από τις πιο διακριτικές και αγαπητές παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας. Παρόλο που είναι πάρα πολύ διάσημη και θα μπορούσε διαρκώς να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδα, εκείνη προτιμά να μιλά μόνο με τη δουλειά της και να κρατά την προσωπική της ζωή για... τον εαυτό της.

Φυσικά μιλάμε για την υπερταλαντούχα Adele, η οποία αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Αμερική (σε τόσα βραβεία θα πρέπει να δώσει το παρών). Όταν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις το επιτρέπουν, η star φροντίζει να περνά όλο τον ελεύθερο χρόνο της παρέα με τον σύντροφό της Simon Konecki και των τριών ετών γιο τους, Angelo.

Οι paparazzi, λοιπόν, συνέλαβαν τη διάσημη οικογένεια στην Disneyland στην California την περασμένη Παρασκευή και τα φλας «πήραν φωτιά». Και πώς να μην πάρουν άλλωστε; Έχετε δει πολλές διάσημες μαμάδες να εμφανίζονται δημόσια άβαφες και με ατημέλητο look αδιαφορώντας για τους φωτογράφους;

313CFEC600000578 3448272 image a 24 1455561260103 60e1c

H Adele έκανε γκριμάτσες στο γιο της και απολάμβανε σα μικρό παιδί την όμορφη βόλτα τους. Την αγαπάμε! Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Την παραδεχόμαστε: Το μήνυμα της Kate Winslet που έδωσε ελπίδα σε όλες τις γυναίκες