Κορίτσια, την προσοχή σας: Η ωραιότερη δήλωση της εβδομάδας ανήκει στο Ryan Gosling!

Κορίτσια, την προσοχή σας: Η ωραιότερη δήλωση της εβδομάδας ανήκει στο Ryan Gosling!

Αχ, ρε Ryan

Όχι πως χρειαζόμασταν αφορμή για να γράψουμε για το Ryan Gosling, αλλά αυτές τις δηλώσεις τους έπρεπε να τις μοιραστούμε μαζί σας.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, λοιπόν, μιλώντας στο Evening Standard Magazine, μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για το γυναικείο φύλο. Ο ίδιος μας έδωσε να καταλάβουμε πως πιστεύει πως οι ΗΠΑ είναι έτοιμες για μια γυναίκα Πρόεδρο και πως, βασικά, τη χρειάζονται!

Διάβασε επίσης: The Notebook: Η μεγάλη αποκάλυψη του Nicholas Sparks για τον πρωταγωνιστή της ταινίας!

"Νομίζω (πως η Αμερική) χρειαζεται άγγιγμα γυναίκας. Πάντα μου άρεσαν περισσότερο οι γυναίκες. Με μεγάλωσε η μητέρα μου και η μεγαλύτερη αδελφή μου. Βρέθηκα σε μαθήματα χορού. Η οικογενειακή μου ζωή είναι γεμάτη από γυναίκες. Είναι καλύτερες από εμάς. Με κάνουν καλύτερο".

Μάλιστα, ο Ryan μίλησε και για το θέμα της αντικειμενοποίησης των γυναικών: "Είναι η ώρα μας ως άνδρες να πάμε στην άλλη πλευρά... Μεγάλωσα με γυναίκες, οπότε πάντα το γνώριζα αυτό. Όταν η μαμά μου κι εγώ πηγαίναμε στο μπακάλικο, οι άνδρες περικύκλωναν το τετράγωνο. Ήταν πολύ τρομακτικό, ειδικά σαν νεαρό αγόρι που ήμουν. Αρπακτικά - κυνήγι".

Πόσο τυχερή είσαι, Eva Mendes;

giphy ce749