Η Beyonce έφαγε κράξιμο

Η Beyonce έφαγε κράξιμο

Με γουχαΐσματα και κοσμητικά επίθετα υποδέχτηκαν τη star του πενταγράμμου στο MET Gala.

Μπορεί εμείς να θεωρούμε πως η καλλονή Beyoncé φόρεσε τη μαύρη-χρυσή τουαλέτα του οίκου Pucci μοιάζοντας με παραμυθένια γοργόνα, δε συνέβη όμως και το ίδιο με όσους παραβρέθηκαν εκεί.

Πιο συγκεκριμένα η μαύρη γαζέλα, εντυπωσίασε με την επιλογή της η οποία ήταν κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της, φαίνεται όμως πως η εμφάνισή της δεν έτυχε του ίδιου ενθουσιασμού από το πλήθος κόσμου που έχει συρρεύσει στην είσοδο του MET Gala.

Συνοδευόμενη από το σύζυγό της, ράπερ Jay- Z, η ντίβα της μουσικής αντιμετώπισε το θυμό και τα υβριστικά σχόλια των φανατικών που βρέθηκαν απέξω ενώ δεν έλειψαν και τα έντονα γιουχαΐσματα.

Γιατί όμως έκραξαν τη δημοφιλή τραγουδίστρια;

Κάποιοι λένε πως φταίει το έντονα τονισμένο μπούστο της το οποίο όχι μόνο έδειχνε να ασφυκτιά αλλά φάνηκε και παραπάνω από ότι έπρεπε. Άλλοι, πάλι, ενοχλήθηκαν από το φόρεμά της που την έσφιγγε σα στενός κορσές, καθώς όχι μόνο δε μπορούσε να περπατήσει αλλά χρειάστηκε τη βοήθεια του στιλίστα της και του Jay- Z προκειμένου να καταφέρει να ανέβει τα σκαλοπάτια του μουσείου τα οποία κατέληξε να τα προσπεράσει πηδώντας σαν το κουνέλι.


Παρακολουθήστε το βίντεο για να ξέρετε τι να αποφύγετε να φορέσετε στην επόμενη κοσμική σας έξοδο και δείτε πώς έκραξαν την αγαπημένη star.