Με μυστηριώδη καστανή χέρι-χέρι ο Pattinson στο πάρτυ της κολλητής του (φωτό)

Με μυστηριώδη καστανή χέρι-χέρι ο Pattinson στο πάρτυ της κολλητής του (φωτό)

Λέγεται πως αυτή είναι η νέα του σχέση!

Όπως όλα δείχνουν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart δεν θα ζήσουν ούτε για πάντα, ούτε μαζί, όπως τους θέλουν όλοι οι θαυμαστές του Twilight. Είδε κι απόειδε πο παιδί, έριξε μαύρη πέτρα και προχώρησε παρακάτω!

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό γύρω από την ερωτική του ζωή. Τον έχουν συνδέσει με την Katy Perry, την Riley Keough, τη Rihanna και πολλές ακόμη συναδέλφους ή φίλες του. Πάντα διάσημες. Δε μας πέρασε όμως από το μυαλό πως ο Robert μπορεί να προτιμήσει ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας- ένα κορίτσι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

robert pattinson new girlfriend-2

Στο πάρτυ γελεθλίων της κολλητής του, Shoshana Bush ο Robert κατέφθασε γύρω στα μεσάνυχτα με μία μυστηριώδη καστανή κοπέλα που δεν γνώριζε κανείς και την σύστηνε στους γνωστούς του συγκρατημένα. Το Radar onLine αναφέρει πως απομακρύνθηκαν χέρι-χέρι προς την πισίνα και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα χέρια τους μακριά ο ένας από τον άλλον. Το site συνεχίζει λέγοντας πως τόσο ο Rob όσο και η κοπέλα είναι πολύ απλοί και ταπεινοί και ταιριάζουν απόλυτα! Λέτε να έχουμε μεγάλες εξελίξεις; Ποια να είναι άραγε;

Διαβάστε ακόμη:

Κι όμως αυτός είναι ο άντρας με τον οποίο φημολογείται ότι βγαίνει η Kristen Stewart!

Riley Keough: αυτό είναι το αγόρι της εγγονής του Elvis Presley

Tέλειο; H νέα αγαπημένη του Robert Pattinson είναι η εγγονή του... Elvis Presley!