Ronaldo Vs Beckham: H μάχη του εσώρουχου

Ronaldo Vs Beckham: H μάχη του εσώρουχου

Όταν ο Cristiano αντιγράφει τον David

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Cristiano πορτογάλος άσσος το πέρασε συγκρινόμενος με τον superstar David Beckham. Οι συγκρίσεις μεταξύ τους δεν περιορίστηκαν μόνο στο γήπεδο, αλλά και στις αμοιβές εκατομμυρίων που δόθηκαν για τα χρυσά τους πόδια, την καλή τους εμφάνιση και την αδυναμία τους στα ρούχα και τα αξεσουάρ. Τελικά τους δύο άντρες ενώνουν πολλά πράγματα και κάνουν ότι μπορούν για να προσθέσουν και άλλα κοινά σημεία στη λίστα τους.

Έτσι μετά την τεράστια αφίσα του 37άχρονου άγγλου ποδοσφαιριστή που είχε καλύψει την πρόσοψη κτηρίου στη Νέα Υόρκη για τη σειρά εσωρούχων της H&M, τη σκυτάλη πήρε ο νεαρότερος συνάδελφός του που ποζάρει με ένα στενό και αποκαλυπτικό εσώρουχο σε μια αφίσα 19 μέτρων που καλύπτει το Δημαρχείο της Μαδρίτης.

Ο Cristiano ποζάρει με τα εσώρουχα CR7 που έχουν την υπογραφή του. Τώρα αν ο christiano αντιγράφει τον David είναι μια μικρή λεπτομέρεια. Άλλωστε αυτός ο κόσμος μπορεί να αντέξει δύο νέους ωραίους και γυμνασμένους ποδοσφαιριστές, να ποζάρουν μόνο με τα στενά και μικροσκοπικά τους εσώρουχα.