Έλεος: Tα 2 εξωφρενικά πράγματα που ζητά η Miley Cyrus από όσους πάνε στις συναυλίες της

Έλεος: Tα 2 εξωφρενικά πράγματα που ζητά η Miley Cyrus από όσους πάνε στις συναυλίες της

Το έχει χάσει το μυαλουδάκι της

Αφού μας τρέλανε όλο το 2013 (όχι ότι το 2014 στοχεύει να το κόψει) με γυμνές, προκλητικές της φωτογραφίες, τώρα είπε να αρχίσει τις τρελές δηλώσεις μπας και γίνει πρωτοσέλιδο σε κανένα περιοδικό. Ο λόγος φυσικά για την φίλτατη Miley Cyrus, η οποία μας σόκαρε για μία ακόμη φορά.


Η 21χρονη performer βρίσκεται στο Λονδίνο εν όψει των συναυλιών που πρόκειται να δώσει. Χθες το βράδυ, λοιπόν, η ξανθιά star έδωσε συναυλία στο O2 arena, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Η Miley φυσικά φόρεσε ό,τι πιο προκλητικό βρήκε και έδωσε επί σκηνής τον... καλύτερό της εαυτό.


Ποια είναι όμως τα δύο too much θα λέγαμε πράγματα που ζήτησε η Miley από τους θαυμαστές της; Λένε λοιπόν ότι έπινε νερό και το έφτυνε στον κόσμο, παρακινώντας τον να φιλήσει άτομα του ιδίου φύλου. Τέλος, τόνισε: «Ελπίζω να είμαστε όλοι μεθυσμένοι και να έχουμε πάρει πολλά χάπια».


Αχ βρε Miley, έλεος. Πιστεύεις ότι όλο αυτό αρέσει; Εμάς πάντως μας έχεις κουράσει πολύ... Δείτε φωτογραφίες από τη χθεσινή της εμφάνιση στο Λονδίνο, στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η επανασύνδεση της χρονιάς: Ποιο υπέρ-διάσημο ζεύγος είναι και πάλι μαζί;

«Επιτέλους αποδέχτηκα ότι είμαι κορίτσι με μπούκλες όταν τις κληρονόμησε και η κόρη μου»!