Χωρίζει τελικά η Demi Moore τον Ashton Kutcher;

Χωρίζει τελικά η Demi Moore τον Ashton Kutcher;

Ήρθε το τέλος για το ζευγάρι πρότυπο των cougar γυναικών;

Η Demi Moore είναι γνωστή τοις πάσι για τέσσερα πράγματα. Πρώτον για την ερμηνεία της στη θρυλικά ταινία Ghost. Δεύτερον για το γυμνό εξώφυλλο ως εγκυμονούσα στο Vanity Fair. Τρίτον για το θανατηφόρο της κορμί ως μία εκπρόσωπο των καυτών 40 στο σίκουελ της ταινίας, οι Άγγελοι του Τσάρλι και τέταρτον για τη σχέση της και το γάμο της με τον Ashton Kutcher που την έχρισε και βασίλισσα των cougar γυναικών και πρότυπο για κάθε γυναίκας που έχει περάσει τα δεύτερα -αντα και ακόμα μπορεί να ανταγωνιστεί ισάξια κάθε άπειρη εικοσάρα.

Και κάπως έτσι η γνωστή ηθοποιός έγινε το απόλυτο γυναικείο είδωλο που όλες ζήλευαν τη ζωή της. Τα είχε όλα. Δόξα, χρήματα, τον ωραίο νέο άντρα, καλή σχέση με τον πρώην της (Bruce Willis) και τα παιδία της και μία μεγάλη οικογένεια, στην οποία τέκνα, εραστές, πρώην και νυν τα πήγαιναν όλοι καλά με όλους και ήταν uber άνετοι πέρα από φαντασία.

Όμως, σιγά σιγά η τέλεια ζωή της Demi Moore απομυθοποιείται και φαίνεται πως ήταν ένα παραμύθι σαν και αυτά των αδερφών Γκριμ που μας διάβαζε η μαμά μεγαλώνοντας. Ο Ashton μόνο τέλειος σύντροφος δεν είναι δεδομένου ότι τα tabloid της Αμερικής αποκαλύπτουν συνέχεια πως ο νεαρός Δον Ζουάν μπορεί να γοητεύτηκε από την ώριμη Demi, αλλά αυτό δεν τον έχει σταμάτησει να την απατήσει ουκ ολίγες φορές.

Η Demi επειδή δεν είναι κανένα γυναικάκι και αφού πλέον έχει μάθει για τις απιστίες του είναι έτοιμη να κάνει το ώριμο βήμα, λένε οι φυλλάδες, και να του πει πως ήρθε η ώρα να γυρίσει στη μανούλα του αφού θέλει να υποδύεται το ρόλο το μεγάλου εραστή εκτός από αυτόν του στοργικού συζύγου.

Το περιοδικό Star που έκανε σήμερα εξώφυλλο τον υποτιθέμενο χωρισμό των δύο διάσημων υποστηρίζει πως είναι καιρό χωρισμένοι και πως απλά σύντομα θα το κάνουν και επίσημο. Παρότι δεν πιστεύουμε άκριτα τα tabloid, αν μπορούμε να συμπεράνουμε κάτι από την αδιαφορία του Ashton προς τη Demi στις τελευταίες τους κοινές εμφανίσεις ο χωρισμός τους είναι ένα πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Παρότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θα συμβεί στην οικογένεια Kutcher, η αλήθεια είναι άλλη μία τέλεια σχέση απομυθοποιείται μπροστά στα μάτια των θαυμαστριών της και αυτό μας κάνει να χάνουμε κάθε πίστη στο θεσμό της cougar. Αν η Demi και ο Ashton χωρίσουν τι θα σημαίνει αυτό για το trend των σχέσεων που δεν είναι άλλο από cougar γυναίκες με νεαρούς άντρες;