Η «θεία» Demi Moore, το στήθος της Miley Cyrus και ένα καυτό one night stand

Η «θεία» Demi Moore, το στήθος της Miley Cyrus και ένα καυτό one night stand

Η άλλη πλευρά της επικαιρότητας, από τον Μίστερ Χάιντ.

Για μια ακόμη εβδομάδα οι celebrities έκαναν τις εμφανίσεις τους, οι paparazzi τη δουλειά τους και ο κόσμος του θεάματος έγινε άνω-κάτω. Για αυτό και εμείς ξαναγράφουμε την ιστορία της showbiz με τον δικό μας τρόπο. Και με αρκετές δόσεις ειρωνίας.

Χάλια σου λέει είναι η Demi Moore το τελευταίο διάστημα και το έχει ρίξει στη γιόγκα για να συνέλθει. Ο φακός την έπιασε χωρίς make up και έδειχνε πολύ θλιμμένη, με τις κακές γλώσσες να λένε ότι για όλα φταίει ο χωρισμός της με τον ατάλαντο, αλλά ωραίο Ashton Kutcher.
Ναι, για αυτό είναι χάλια. Και όχι επειδή η Demi είναι πλέον 50 πατημένα. Γιατί, όπως και να το κάνεις, καλές οι πλαστικές, αλλά πόσο να σε κρατήσουν 20αρα; Πόσο δηλαδή;

Ο χωρισμός όμως λένε ότι έχει στεναχωρίσει πολύ και τη Miley Cyrus, η οποία σε πρόσφατη συναυλία της, δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της στη σκηνή και ξέσπασε. Βέβαια εκτός από τα δάκρυά της, η Cyrus δυσκολεύεται να κρατήσει και το στήθος της μέσα στα ρούχα της. Άλλοι το ρίχνουν στο ποτό, εκείνη το ρίχνει στο γυμνό. Τουλάχιστον είναι 20 ετών και το αποτέλεσμα δεν μας χαλάει (για την ώρα).

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Richard Gere είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να δημιουργεί μόδες και το έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές. Έκανε μόδα τους τζέντλεμεν (και ιπτάμενους), έκανε μόδα τους ζιγκολό, έκανε μόδα τον οίκο Armani. Και τώρα έρχεται να «γεννήσει» μία ακόμα μόδα - διαζύγιο εξαιτίας διαφορετικού lifestyle! Ναι, για αυτό το λόγο χώρισε από την Carey Lowell.
Sorry καλέ μου Gere, αλλά δεν αφήνεις το lifestyle να πας να πιεις κανένα τσαγάκι 64 χρονών άνθρωπος; Λέω εγώ τώρα.

Κοίτα τι γίνεται στον κόσμο. Η Ashley Horn είναι ετεροθαλής αδερφή της Lindsay Lohan και αποφάσισε να κάνει πλαστικές για να μοιάσει με την star του Hollywood. Ναι, εκείνη τη star του Hollywood, στην οποία δεν θέλει να μοιάσει άνθρωπος.
Και το αποτέλεσμα; Η Horn δείχνει πιο άσχημη και από την ίδια τη Lohan!

Χαρές και πανηγύρια προκάλεσε στον φυσιολογικό πλανήτη ο Zach Galifianakis. Αυτή τη φορά όχι σε κάποια κωμωδία, αλλά στην online εκπομπή του. Ο γνωστός ηθοποιός με τις ελληνικές ρίζες, είχε καλεσμένο τον Justin Bieber και σε κάποια στιγμή δεν δίστασε να του ρίξει ένα χέρι ξύλο, σκορπώντας τον ενθουσιασμό σε... όλους!
Λυπάμαι που το λέω, αλλά θα διαφωνήσω. Και όχι, δεν είμαι fan του Bieber. Αλλά το να τον χτυπάς είναι πιο εύκολο και από το να κλέβεις εκκλησία. Και σαν άντρες έχουμε μάθει κάτι: δεν χτυπάς ποτέ γυναίκες. Τι εννοείτε ότι ο Bieber δεν είναι γυναίκα;

Πολύ προβληματίστηκα τις προάλλες, όταν το μάτι μου έπιασε ένα κείμενο για τα «5 αστεία πράγματα που σκέφτονται οι γυναίκες πριν από το one night stand». Και για μια ακόμη φορά τρόμαξα με το τι γίνεται στο γυναικείο μυαλό. Γιατί, στην καλύτερη, εμείς οι άντρες θα σκεφτούμε μόνο 2 πράγματα - ένα πριν και ένα μετά το one night stand.
Πριν: sex!
Μετά: ύπνος!
Και (χαμο)γελάμε και με τα δύο. Και δεν είναι καν αστεία αυτά που σκεφτόμαστε. Απλά πράγματα.