Kelly Osbourne: Το στιλ πλερέζα βρήκε τη μούσα του

Kelly Osbourne: Το στιλ πλερέζα βρήκε τη μούσα του

Η φίλη της Amy Winehouse την αποχαιρέτησε όπως της άξιζε.

Η μουσική από το περασμένο Σάββατο θρηνεί για το «στολίδι της jazz» και μαζί με αυτήν όλοι όσοι αγάπησαν την Amy Winehouse. To ευαίσθητο κορίτσι πάλεψε με τους δαίμονές του, αλλά τελικά θέλησε να μιμηθεί τους θλιμμένους στίχους του τραγουδιού της , «love is a losing game», πληρώνοντας με την ίδια της τη ζωή.

Στη σεμνή τελετή αποχαιρετισμού της αδικοχαμένης Amy όπου παραβρέθηκαν η οικογένεια της τραγουδίστριας και στενοί της φίλοι, βρέθηκε και η κολλητή της φίλη Kelly Osbourne προκειμένου να της πει το τελευταίο αντίο. Η κόρη του Ozzy φάνηκε αντάξια των περιστάσεων και κατάφερε με το στιλ της όχι μόνο να κλέψει τις εντυπώσεις (αν θα μπορούσε να πει κανείς κάτι τέτοιο για μία κηδεία), αλλά και να τιμήσει τη ντίβα της soul με τον καλύτερο τρόπο.

Φορώντας ένα υπέροχο κοντό δερμάτινο jacket, η Kelly όχι μόνο δεν απαρνήθηκε το rock της παρελθόν, αλλά αντίθετα το εναρμόνισε με την υψηλή ραπτική και το preppy look. To στιλ της αποτελούνταν από ένα απλό μαύρο φόρεμα σε στενή γραμμή το οποίο και ταίριαξε με ψιλοτάκουνες μαύρες πλατφόρμες. Το μαλλί σφηκοφωλιά ή αλλιώς pompadour για τους γνώστες, θύμιζε σε όλους την εκλειπούσα και το χαρακτηριστικό φουσκωτό της χτένισμα, τα μαύρα γατίσια γυαλιά του οίκου Tom Ford έδιναν την απαραίτητη '50s πινελιά, ενώ η κλασική μαύρη chanel τσάντα συμπλήρωνε άρτια την εμφάνιση της δεσποινίδας Osbourne.

Συγχαρητήρια για μία έξοχη παρουσία σε μία συγκινητική περίσταση, όπου η Kelly Osbourne έδωσε τον καλύτερό της εαυτό. Εμείς με τη σειρά μας, της αφιερώνουμε το «So far away» της Carole King που ήταν το αγαπημένο κομμάτι της Amy!