Σοφία Καρβέλα: Τα 3 ανοιξιάτικα πανωφόρια που φοράει στο repeat

Σοφία Καρβέλα: Τα 3 ανοιξιάτικα πανωφόρια που φοράει στο repeat

Είναι οι καλύτερες επιλογές και για το Πάσχα στο χωριό.

Άνοιξη, άνοιξη, άνοιξη και ο καιρός απόλυτα άστατος, όπως και η διάθεσή μας αυτές τις μέρες. Γιατί η Μεγάλη Εβδομάδα είναι πάντα μία περίοδος με μεγάλη χαρά από τη μία που συνήθως την περνάμε με την οικογένεια και τους αγαπημένους μας, αλλά από την άλλη έχουμε πολλές υποχρεώσεις και πολλές εκκρεμότητες να κλείσουμε πριν φύγουμε. Και ανάμεσά τους και η βαλίτσα για το χωριό. Γιατί πλέον είναι μεγάλη τύχη να μπορείς να φύγεις για λίγο από την πόλη και να απολαύσεις ένα παραδοσιακό Πάσχα στην επαρχία.

Η Μαρία Μενούνος βάφτισε την κόρη της-H Μαριέττα Χρουσαλά και η Καλομοίρα ήταν εκεί με λαμπερά looks

https://www.instagram.com/p/C5jB9l4P7UV/

Αυτό, βέβαια, έχει ως κύρια προϋπόθεση και το να έχεις σχεδιάσει και να έχεις καταλήξει ακριβώς στα ρούχα που θα έρθουν μαζί σου. Ξεκινάς πάντα από τα casual chic σύνολα της μέρας, που περιλαμβάνουν συνήθως και κάποιες athleisure πινελιές, ενώ έχεις επίσης στο μυαλό σου και το look για την Ανάσταση. Αυτό, όμως, στο οποίο πρέπει να δώσεις μεγάλη σημασία είναι το σωστό πανωφόρι. Γενικά η άνοιξη είναι μια εποχή που παίζει με τα ελαφριά πανωφόρια και απαιτεί το κατάλληλο layering.

https://www.instagram.com/p/C56vOCqyLqs/

Tα 3 αγαπημένα πανωφόρια της Σοφίας Καρβέλα.

Ξεκινάμε πάντα με την all time classic μπεζ καμπαρντίνα. Η Σοφία Καρβέλα την φοράει κυριολεκτικά παντού. Από τους δρόμους της Νέας Υόρκης μέχρι τις εκδρομές της σε κοντινούς προορισμούς. Τελευταία την είδαμε να την έχει συνδυάσει με ένα ολόμαυρο outfit με loafers του οίκου The Row.

sofia-karvela-(1).jpg

Δεύτερο αγαπημένο της jacket, το οποίο μπορείς να σημειώσεις ως την καλύτερη λύση για το βράδυ του Σαββάτου, είναι το navy blue σακάκι. Δεν μιλάμε, όμως, για ένα οποιοδήποτε σακάκι, αλλά για ένα τετράκουμπο blazer με αυστηρό tailoring και χρυσά μεγάλα κουμπιά, το οποίο η Σοφία συνδύασε με ένα τζιν παντελόνι καμπάνα και ένα αέρινο, σατέν πουκάμισο με φιόγκο στο λαιμό.

sofia-karvela-(3).jpg

Η τρίτη και πιο πρόσφατη επιλογή της είναι ένα varsity jacket ή αλλιώς bomber. Τα κολεγιακά αυτά μπουφάν ταιριάζουν τέλεια με ένα all day αθλητικό look που μπορεί να έχουμε σχεδιάσει για την ημέρα του παραδοσιακού ψησίματος, οπότε δώσε βάση στην παρακάτω φωτογραφία και σημείωσε τις λεπτομέρειες στο styling.

sofia-karvela-(2).jpg

Πόσο πλαστικό έχουν τελικά τα ρούχα μας; Αυτά που πρέπει να προσέχεις στις ετικέτες

Shop the look: