Η Katie Holmes με total denim σύνολο -Το συνδύασε με ανατρεπτικά flats

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Katie Holmes με total denim σύνολο -Το συνδύασε με ανατρεπτικά flats
Photo Credit: Michael Stewart

Ένα σύνολο που θα σου δώσει έμπνευση για πειραματισμό.

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της μικρές fashion εμμονές. Σίγουρα και εσύ έχεις κάποια αγαπημένα items ή και ολοκληρωμένα σύνολα που φοράς στο repeat και σε ακολουθούν no matter what στην καθημερινότητά σου. Γνωστά και ως formula looks. Επιστρέφοντας, όμως, στα κομμάτια κλειδί της ντουλάπας μας, σήμερα θα μιλήσουμε για την αγάπη της Katie Holmes στο τζιν παντελόνι, παρατηρώντας λίγο τα σύνολά της τα τελευταία χρόνια.

Τα γυαλιά ηλίου με πολύχρωμο φακό επιστρέφουν -Άλλη μία Y2K νότα στο στυλ της άνοιξης

2023 Chanel Tribeca Festival Women's Lunch

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2023 Evan Agostini

Αρχικά, να πούμε, ότι μιλάμε για μία πολύ cool γυναίκα και δημιουργό, που εδώ και πολλά χρόνια επιλέγει να ζει στη Νέα Υόρκη, γεγονός που αυτόματα ανεβάζει τον παράγοντα coolness στο ντύσιμό της. Αυτό εξάλλου το απποδεικνύουν και οι παπαρατσικές φωτογραφίες που βλέπουμε κατά καιρούς να κυκλοφορούν στα sites με τα street style looks της Katie Holmes να γίνονται πρόταση. Τα basics είναι τα αγαπημένα της ρούχα και το minimal chic είναι το στυλ πάνω στο οποίο στηρίζει τις περισσότερες εμφανίσεις της. Αν απομονώσεις τα red carpet looks της μέσα στον τελευταίο χρόνο, μπορείς αμέσως να ανακαλύψεις το hero piece της ντουλάπας της, που δεν είναι άλλο από το τζιν παντελόνι.

2022 Z100's iHeartRadio Jingle Ball - Arrivals

(Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Invision

Είτε μιλάμε για ένα απλό ίσιο τζιν παντελόνι, είτε για μία wide leg γραμμή, είτε για ένα embellished πιο εξεζητημένο denim, η επιτυχημένη ηθοποιός επιλέγει σταθερά τα τζιν παντελόνια ακόμα και για τις επίσημες εμφανίσεις της, συνδυάζοντάς τα συνήθως με πουκάμισο ή κάποιο άλλο 90s top.

Alice + Olivia by Stacey Bendet

(Photo by Andy Kropa/Invision/AP)

Invision

To total denim look της Katie Holmes.

Πρόσφατα ο φακός τη συνέλαβε σε μία χαλαρή βόλτα στους δρόμους της Νέας Υόκρης να μιλάει στο κινητό της με ένα total denim σύνολο που είναι η ιδανική έμπνευση για τον Μάιο. Πιο συγκεκριμένα η Katie Holmes απόλαυσε την ανοιξιάτικη μέρα της με ένα navy blue denim παντελόνι σε wide leg γραμμή και ένα matching γιλέκο φορεμένο σαν top.

https://www.instagram.com/p/C5lo7ZKuTB_/

H κίτρινη ζώνη της και τα ανατρεπτικά loafers που επέλεξε ολοκλήρωσαν ιδανικά το υπόλοιπο outfit, δίνοντας αυτό ακριβώς το twist που χρειαζόταν, χωρίς να χάνει τίποτα από το coolness και την άνεσή της. Εμείς σου προτείνουμε όλα τα απαραίτητα items για να αντιγράψεις το vibe.

Το νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του John Galliano έθεσε το πιο σωστό ερώτημα

Shop the look: