Σκόνη με υπερφυσικές δυνάμεις

Σκόνη με υπερφυσικές δυνάμεις

Το Super Dust της tecni art της L'Oréal Professionnel προσδίδει στα μαλλιά σας υπερφυσικό όγκο.

Το πρώτο ζητούμενο της σεζόν στα μαλλιά είναι ο όγκος. Κι όταν μιλάμε για όγκο εννοούμε πάρα πολύ όγκο. Για να το πετύχετε θα χρειαστείτε ένα προιόν styling που έχει δυνάμεις που ξεχωρίζουν.

Το Super Dust, αποτελεί τον ήρωα του όγκου. Είναι μία πούδρα με super δυνάμεις από την tecni art της L'Oréal Professionnel, που αλλάζει το κατεστημένο στο χτένισμα των μαλλιών στο κομμωτήριο, αλλά και το σπίτι.

Με αυτή τη μοναδική πούδρα υφής, θα χρειαστείτε μία μικρή ποσότητα στις ρίζες των μαλλιών για να αποκτήσετε με γρήγορες κινήσεις υπέρμετρο όγκο χωρίς κατάλοιπα και εγγυημένο ματ αποτέλεσμα, για επιβλητικά χτενίσματα που διαρκούν. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διπλώσετε και να περιπλέξτε τα μαλλιά σας αφού ρίξετε τη μαγική σκόνη και θα τα δείτε φουσκώνουν.

Και σαν extra tip, κρατήστε ότι με μία μικρή ποσότητα του Super Dust, μπορείτε να διατηρήσετε το χτένισμα του κομμωτή σας κάποιες μέρες ακόμη, αφού μπορείτε να το χρησιμοποιήστε ενδιάμεσα για να απορροφήσει την περίσσια λιπαρότητα του τριχωτού και να αναζωογονήσει το στυλ που σας έδωσαν στο κομμωτήριο.

Θα το βρείτε σε επιλεγμένα κομμωτήρια.