Girl crush: Δηλώνουμε obsessed με την Olivia Rodrigo και βρήκαμε τα μυστικά ομορφιάς της

Ευαγγελία Αλπίδου
Girl crush: Δηλώνουμε obsessed με την Olivia Rodrigo και βρήκαμε τα μυστικά ομορφιάς της

Η πέτρα gua sha και το μαύρο eyeliner είναι τα προϊόντα που αγαπάει να χρησιμοποιεί στην καθημερινότητά της.

Η Olivia Rodrigo είναι μία από τις κορυφαίες ποπ τραγουδίστριες της γενιάς της. Αν και μόλις, 21 ετών έχει καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή των charts και να σπάει ρεκόρ με τα τραγούδια της, μεταξύ των «obsessed», «vimpire», «drivers license» και «deja vu», τα οποία πολλές φορές βάζω να τα ακούσω μπροστά στον καθρέφτη μου, την ώρα που βάφομαι.

Girl Crush: Το beauty trick της Lana Del Rey για ζουμερά χείλη και καλοσχηματισμένο eyeliner

Αυτό που μας αρέσει στην Olivia είναι ότι παρόλο που είναι μία σταρ, έχει καταφέρει να κρατήσει τη φρεσκάδα της νεαρής της ηλικίας. Τα ανεπιτήδευτα hairstyles, τα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά, οι ψηλοί κότσοι και το natural μακιγιάζ της είναι αυτά που ξεχωρίζω και αγαπώ στο στιλ της. Μάλιστα, η ίδια έχει πει σε συνεντεύξεις της σε περιοδικά του εξωτερικού:

398996464_1274254299939200_8420286040915865750_n.jpg

@oliviarodrigo

Είναι δύσκολο να είσαι έφηβος στον σημερινό κόσμο, ειδικά όταν υπάρχουν τόσα πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τόσοι πολλοί άνθρωποι σε κατακλύζουν με το «Έτσι είναι το πρότυπο ομορφιάς»

Παρόλα αυτά, η Olivia παραμένει αυθεντική και ο εαυτός της. Αποφάσισα, λοιπόν, να ψάξω τα πάντα για τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί η αγαπημένη ποπ τραγουδίστρια στην καθημερινότητά της και να τη μοιραστώ μαζί σου. Έτσι, μετά από αρκετή έρευνα, βρήκα μέσα από παλιότερες συνεντεύξεις της, όλα τα beauty secrets της. Το Girl Crush, αυτής της εβδομάδας είναι η νεαρή ποπ τραγουδίστρια, η Olivia Rodrigo.

Girl Crush: Γνωρίζουμε το beauty tip της Taylor Swift για κόκκινα χείλη που διαρκούν όλη μέρα

Όλα τα μυστικά ομορφιάς της Olivia Rodrigo

408293392_332255316107506_1213920400701563801_n.jpg

@oliviarodrigo

Χρησιμοποιεί πάντα μία πέτρα gua sha

Όταν φτιάχνω τα μαλλιά μου, φροντίζω την επιδερμίδα μου, νιώθω ότι αποφορτίζομαι! Αυτό το αίσθημα είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Το προϊόν με το οποίο ξεκινάω την περιποίηση της επιδερμίδας μου είναι η πέτρα gua sha. Με την πέτρα gua sha κάνω μασάζ στο δέρμα μου κατά τη διάρκεια που εφαρμόζω τους ορούς και τις κρέμες του πρόσωπό. Νιώθω ότι ο συνδυασμός gua sha+ορός αναζωογονεί ακόμα περισσότερο την επιδερμίδα μου και την κάνει πιο σφριγηλή.

Δεν μπορεί να αποχωριστεί το eyeliner

Το προϊόν που δεν μπορώ να αποχωριστώ από το μακιγιάζ μου είναι το eyeliner. Η αλήθεια είναι πως δεν χρησιμοποιώ πολλά προϊόντα στη βάση, καθώς θέλω να αισθάνομαι την επιδερμίδα μου όσο πιο ελαφριά και καθαρή γίνεται. Αντιθέτως, μου αρέσει να τονίζω το βλέμμα μου, γι' αυτό επιλέγω το eyeliner με το οποίο δημιουργώ εκκεντρικές γραμμές και cat eye looks τα οποία αναπτερώνουν την αυτοπεποίθησή μου.

https://www.instagram.com/p/C1D80VDtFFT/

Το trick για να πετύχεις ίδια, ολόισια γραμμή eyeliner

Η Olivia, όπως θα δεις και στο βίντεο (που σου παραθέτω παρακάτω) μπορεί επάνω στη βιασύνη της να μην πετύχει την ίδια γραμμή eyeliner και στα δύο μάτια. Σε περίπτωση που συμβεί όμως αυτό δεν πανικοβάλλεται! Η mascara είναι το αμέσως επόμενο beauty item το οποίο εφαρμόζει και «εξαφανίζει» την ατέλεια.

Editor's tip: Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο trick το εφαρμόζω κι εγώ. Για παράδειγμα αν δεν έχω πετύχει την ίδια γραμμή στην εξωτερική γωνία του ματιού μου, τοποθετώ λίγη παραπάνω mascara στην άκρη στις βλεφαρίδες μου και η ατέλεια μειώνεται! Go for it!

XL πλεξούδα & φιόγκος στα μαλλιά, η Zendaya ακολουθεί τις τάσεις της άνοιξης

Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για τα μαλλιά της

https://www.instagram.com/p/C3jaQ3brlVR/

Η νεαρή ποπ τραγουδίστρια έχει τα πιο πλούσια και λαμπερά μαλλιά, τα οποία κάποιες φορές τα αφήνει κυματιστά κάτω και κάποιες άλλες, δημιουργεί τους πιο περίτεχνους κότσους. Το μυστικό της για λαμπερά και υγιή μαλλιά είναι το hair oil. Το hair oil το εφαρμόζει σε νωπά μαλλιά, πριν το styling (δηλαδή, τη χρήση θερμαντικών εργαλείων) και αφού ολοκληρώσει το χτένισμά της. Τόσο απλό!

Όπως βλέπεις, τα μυστικά ομορφιάς της Olivia, βρίσκονται σε απλά βήματα που όλες μπορούμε να ακολουθήσουμε στην καθημερινότητά μας. Είναι φυσική, λαμπερή και πάνω από όλα αυθεντική. Παρακάτω σου έχω παραθέσει το Youtube video για να δεις ένα-ένα τα step που ακολουθεί στο καθημερινό της μακιγιάζ. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται νέο girl crush...
Μείνε συντονισμένη!

Αν ψάχνεις κραγιόν στην απόχρωση του ροζ κουφέτου, η Βίκυ Καγιά βρήκε το ιδανικό