Celebrities που αντιγράφουν τα μπλε μαλλιά της Marge Sipmson

Celebrities που αντιγράφουν τα μπλε μαλλιά της Marge Sipmson

Αν έχετε βαρεθεί όλες τις συμβατικές αποχρώσεις μία νέα εναλλακτική μπορεί να κάνει τα μαλλιά σας αιτία για να σταματήσει η κίνηση.

Πολλοί celebrities έχουν μπερδευτεί και αντί να ζουν το concept «η θάλασσα μέσα μου», ζουν αυτό που θα λέγαμε «η θάλασσα στα μαλλιά μου». Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη μανία με την οποία βάφουν τα μαλλιά τους μπλε, ενώ καμία σχέση δεν έχουν, ούτε είχαν με το punk κίνημα.

Μερικοί το κάνουν για τις ανάγκες κάποιων ρόλων, άλλοι για αποδείξουν κάτι που μόνοι αυτοί καταλαβαίνουν, ενώ υπάρχουν και αυτοί που θέλουν απλά μια αλλαγή στην κώμη τους και το μπλε φαντάζει η ιδανική επιλογή, όχι επειδή είναι φιλέλληνες, αλλά θέλουν να πείσουν την αντισυμβατικότητα τους.

Από την Katy Perry, που ξαναέφερε το χρώμα στο προσκήνιο μέχρι τη Gwen Stefani που χρόνια πριν τόλμησε το μαλλί-ουρανός το μπλε είναι σίγουρα ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε τα όρια φίλων, γνωστών και συγγενών σχετικά με τη μία απλή αλλαγή στην κώμη.

Καταληκτικά να σας πούμε, ότι trend μαλλιών μπορεί να μην είναι, αλλά με το σωστό styling (σ.σ και στην συγκεκριμένη περίπτωση σωστό σημαίνει ακραία λιτό) το μπλε χρώμα είναι μια ασφαλής επιλογή καλαισθησίας. Και αν βαρεθείτε το ξανθό, το κόκκινο και το καστανό, τουλάχιστον ξέρετε πως υπάρχει πάντα μία εναλλακτική και πως δεν αυτό δεν είναι το πράσινο.