Hair color alert! 5 χρώματα μαλλιών που θα είναι παντού το καλοκαίρι

Διακριτικές μελί, μπεζ και χρυσές ανταύγειες θα κάνουν το βαρετό χρώμα των μαλλιών σου να ξανά ζωντανέψει.

Οι θερμοκρασίες έχουν αρχίσει και ανεβαίνουν και σε λιγότερο από έναν μήνα θα υποδεχθούμε την αγαπημένη εποχή όλων, το καλοκαίρι. Το καλοκαίρι είναι μία εποχή, γεμάτη αποφάσεις και όμορφα ταξίδια. Επιπλέον, όμως είναι η κατάλληλη στιγμή για να φρεσκάρουμε την εμφάνισή μας. Τίποτα δεν προσφέρει μεγαλύτερη ικανοποίηση από ένα refresh στα μαλλιά μας.

Φέτος, λοιπόν, η έμφαση δίνεται στα έντονα και λαμπερά χρώματα χρώματα που έχουν τη δυνατότητα να ταιριάζουν στους περισσότερους τόνους της επιδερμίδας. Το σοκολατί, το μελί, αλλά και παστέλ φωτεινά χρώματα όπως το peach blonde έρχονται να χαρίσουν διακριτικές αντιθέσεις και στιλ σε όσες κοπέλες θέλουν να πειραματιστούν με την εμφάνισή τους.

Νυφικό χτένισμα: Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε ένα ρομαντικό half up για εσένα που ζητάς κάτι απλό

Σύμφωνα με τους hair colourists τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν αυτή τη σεζόν είναι φωτεινά και παιχνιδιάρικα και θα σου δημιουργήσουν μια έντονη ανάγκη και επιθυμία για ανανέωση. Είσαι έτοιμη για μία αλλαγή στα μαλλιά που θα σε συντροφεύσει τη νέα εποχή;

5 χρώματα μαλλιών που θα είναι παντού το καλοκαίρι

Peach fuzz tones

@sooparkmakeup-peach-hair.png

@sooparkmakeup

Το ροδακινί χρώμα είναι το must colour του 2024. Πρόκειται για μία γλυκιά, ζουμερή απόχρωση που θυμίζει το λαχταριστό ροδάκινο που τρώμε τους ζεστούς μήνες. Είναι ένα χρώμα που θέλει αρκετή συντήρηση, αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει.

Mother's day 2024: Τα πιο όμορφα beauty δώρα για τη μαμά σου

Expensive brunette

@dualipa-brunette.png

@dualipa

Τα καστανά μαλλιά ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες. Αν έχεις ήδη καστανά μαλλιά μπορείς να κάνεις ένα φρεσκάρισμα με μία πιο ανοιχτή ή σκούρα απόχρωση, χαρίζοντας αυτό το λαμπερό εφέ.

Butter blonde

431724630_1149504232726090_1919230855992726606_n.jpg

@dimitrishair

Το χρώμα της βανίλιας και το κίτρινο του βουτύρου είναι από τις hot επιλογές αυτής της σεζόν. Η απόχρωση των μαλλιών της Camila Cabello είναι ακριβώς αυτό το creamy blonde που οι hair experts ορκίζονται για το καλοκαίρι του 2024.

Baby balayage

331135912_737414214503959_634010197560133803_n.jpg

@rosiehw

Διακριτικές μελί, μπεζ και χρυσές ανταύγειες θα κάνουν το βαρετό χρώμα των μαλλιών σου να ξανά ζωντανέψει. Είναι ένας συνδυασμός χρωμάτων που θα αναδείξει τέλεια τη sunkissed επιδερμίδα σου τους καλοκαιρινούς μήνες.

Cinnamon copper

@lacyredway-cinnamon-hair.png

@lacyredway

Το cooper είναι ένα λαμπερό χρώμα που ταιριάζει τέλεια στις ανοιχτές επιδερμίδες. Παρόλο που είναι ένα χρώμα που χρειάζεται αρκετή συντήρηση, αν το επιλέξεις στα μαλλιά σου είναι σίγουρο ότι δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Λεπτά μαλλιά: 3 κουρέματα που χαρίζουν extra όγκο