Ένας άντρας μας αποκαλύπτει 4 αλήθειες για τους εραστές- players!

Ένας άντρας μας αποκαλύπτει 4 αλήθειες για τους εραστές- players!

Τι πρέπει να ξέρεις για τους άντρες που μας αφήνουν στα κρύα του λουτρού!

Είναι τα λεγόμενα κακά παιδιά... εκείνα που γοητεύουν με το στιλ και τον αέρα τους, αλλά στο τέλος απογοητεύουν με τη συμπεριφορά τους. Οι άντρες - παίκτες είναι λάτρεις του ωραίου φύλου, αλλά δεν δεσμεύονται σε μία γυναίκα. Τι πρέπει να ξέρεις για αυτούς τους τύπους λοιπον; Ένας άντρας μας αποκάλυψε...


Μην μπερδεύεις τον άπιστο με τον... παίκτη

"Υπάρχουν οι κατ' επανάληψη άπιστοι και οι κατ' επανάληψη παίκτες. Η διαφορά τους είναι πως ο άπιστος θέλει τη μακρόχρονη σχέση, αλλά αναζητά τη σεξουαλική συνεύρεση με πολλές γυναίκες λέγοτας ψέματα προς όλες τις πλευρές. Ο παίκτης από την άλλη είναι ειλικρινής για το τι θέλει. Κάνει ξεκάθαρο πως η μονογαμία δεν είναι η ειδικότητά του και δεν προσπαθεί να καμουφλάρει το παιχνίδι που κάνει με τις γυναίκες".

Οι περισσότεροι άντρες είναι πιστοί ή άπιστοι όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες. "Δηλαδή εκτός από την προσωπικότητα ενός άντρα, που καθορίζει το πως φέρεται στις γυναίκες, μετράει και ο αριθμός των πειρασμών που έχει γύρω του. Δηλαδή ένας άντρας που αντικειμενικά είναι γοητευτικός και με ενδιαφέρουσα προσωπικότητα λογικά θα έχει γύρω του ένα κύκλο γυναικών που τον θαυμάζουν και θα είναι διατιθέμενες να κοιμηθούν μαζί του. Είναι πιο εύκολο για έναν άντρα να παραμείνει πιστός όσο οι πειρασμοί γύρω του λιγοστεύουν".

Η κοπέλα που ξεκίνησε ως friends with benefits σπάνια γίνεται η επίσημη αγαπημένη του player
"Αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να πάρει τον ρόλο της ερωμένης, της 'καβάτζας" ή του μεταμεσονύκτιου booty call κατά 99% ποτέ δεν θα αναβαθμιστείς σε σχέση. Πολλές γυναίκες θεωρούν πως αν o άντρας παίκτης τους γνωρίσει καλύτερα μέσα από συναντήσεις σεξ θα δει τα χαρίσματά τους και θα καταλάβει ότι ταιριάζουν. Οι άντρες ακόμα και οι πολύ έμπειροι θέλουν, όμως στο πρόσωπο της καλής του να βλέπουν τη μητέρα τους. Οι πιο πολλοί θέλουν να παντρευτούν ή να δεσμευτούν με κάποια που περισσότερο από όλες τους θυμίζει τη μητρική φιγούρα. Μόνο αν δουν σε σένα κάτι οικείο μόνο τότε θα θελήσουν να σε κάνουν επίσημη. Ναι, και οι players πάντε για την συντηρητική, καλή κοπέλα.

Δεν μπορείς να αλλάξεις έναν παίκτη
"Ποτέ μα ποτέ μην επιτρέψεις στον εαυτό σου να πιστέψει πως μπορείς να αλλάξεις έναν παίκτη σε έναν μονογαμικό φίλο ή σύζυγο. Απλά δεν μπορείς. Φυσικά ούτε πρέπει να παραδόσεις τα όπλα και να πεις πως όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και άπιστα όντα. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις από πολύ νωρίς ποιες είναι οι επιθυμίες του στην ερωτική του ζωή, ποιες είναι οι προθέσεις του και πως ορίζει το ενδιαφέρον του για σένα. Όσο εκείνος είναι ειλικρινής για αυτό που θέλει από σένα μην κατηγορήσεις ποτέ. Εκείνος ήταν ξεκάθαρος, εσύ πιθανόν να μην άκουγες καλά".

Διαβάστε ακόμη:

Κάνε αποψε το καλύτερο σεξ της ζωής σου με 4 απλά μυστικά!