Η έρευνα που εκθέτει τους άντρες:Τι κάνει για να σε εντυπωσιάσει και δεν το καταλαβαίνεις;

Ερμιόνη Σαρρή
Η έρευνα που εκθέτει τους άντρες:Τι κάνει για να σε εντυπωσιάσει και δεν το καταλαβαίνεις;

Shhh, το μυστικό τους μόλις αποκαλύφθηκε

Ξαφνικά σκάει το μήνυμα και εκείνος σου ζητάει να βγείτε για φαγητό. Εσύ αφού καλέσεις μικρή σύσκεψη με τις φίλες σου, λες το μεγάλο «ναι» και τρέχεις αμέσως στη ντουλάπα. Τι να φορέσεις για να φαίνεσαι πιο αδύνατη, πώς να κάνεις τα μαλλιά σου και τι απόχρωση κραγιόν να επιλέξεις;

Και φτάνει η ώρα του φαγητού. Να φας ή να μη φας; Εμείς θα σου λέγαμε να μην έχεις τέτοιους ενδοιασμούς και να τρως πάντα στα ραντεβού σου. Και εδώ έρχεται η έρευνα που «εκθέτει» τον αντρικό πληθυσμό.

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο της Κορνουάλλης, οι άντρες συνηθίζουν να τρώνε περισσότερο όταν βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι με κάποια γυναίκα, καθώς θέλουν να... εντυπωσιάσουν. Όταν, για παράδειγμα, ένας άντρας τρώει με μία γυναίκα καταναλώνει 93% περισσότερη πίτσα (1,5 κομμάτι παραπάνω) από όταν είναι με τους φίλους του. Με άλλα λόγια εν ώρα ποδοσφαιρικού αγώνα και κατανάλωσης μπύρας, είναι πιο... λιτοδίαιτος (άντεεεε καλέ). Οι άντρες θέλουν να αναδειχθούν, να αποδείξουν πως είναι πιο cool από όσο πιστεύουμε και έτσι να μας «κερδίσουν».

friends eating pizza 1a14e

Η έρευνα μόλις μας αποκάλυψε το μυστικό τους αυτό, ενώ ταυτόχρονα αναφέρει πως οι γυναίκες καταναλώνουν τις ίδιες ποσότητες φαγητού είτε είναι με τις φίλες τους, είτε όχι.

Τελικά δεν είμαστε οι μόνες που έχουμε αμηχανία εν ώρα... ραντεβού, απλά εκείνοι το «ρίχνουν» στο φαγητό.

Τον θέλεις; Πώς να του στείλεις μήνυμα και να μη σε περάσει για απελπισμένη

Πρώτο ραντεβού: Τι φανερώνει η απόχρωση του κραγιόν που θα φορέσεις;