Άντρες και σεξ: 7 μυστικά που θα εύχονταν να ξέρεις

Άντρες και σεξ: 7 μυστικά που θα εύχονταν να ξέρεις

Kαι ήρθε η ώρα να σου τα αποκαλύψουμε

Συνηθίζουμε να δίνουμε συμβουλές η μία στην άλλη, λέγοντας όλα αυτά που εμείς πιστεύουμε ότι είναι σωστά, χωρίς ωστόσο τις περισσότερες φορές να έχουμε ιδέα. Hellooooo... Ποιος είναι αρμόδιος βρε κορίτσι μου να σου πει τι πραγματικά θέλει ένας άντρας στο κρεβάτι, αν δεν είναι ένας... άντρας; Επειδή λοιπόν εμείς, δεν κάνουμε πρόχειρες δουλειές, και κυρίως δεν κολλάμε μπρίκια, ρωτήσαμε και μάθαμε, αυτό που όλες οι γυναίκες αναρωτιούνται, αλλά ίσως ντρέπονται να ρωτήσουν: Ποια είναι επιτέλους εκείνα τα πράγματα που όλοι οι άντρες εύχονται να ξέραμε, αλλά κολλάνε να μας εξομολογηθούν; Δώσε βάση, γιατί θα μάθεις πολλά και βασικά πράγματα:

1. Δεν είναι απαραίτητο το τρίο για να απολαύσουν το σεξ μαζί σου, ίσως και να μη θέλουν καν να το κάνουν στην πραγματικότητα. Μπορείς όμως να μην κάνεις σαν τρελή κάθε φορά που αναφέρεται αυτή η λέξη;

2. Σε περίπτωση που τον πιάσεις να βλέπει πορνό, μην το παίρνεις προσωπικά: ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ!!!

3. Να είσαι ανοιχτή σε νέες συγκινήσεις και περιπέτειες. Δεν είναι κρίμα κάθε φορά που σου ζητάει κάτι καινούριο να τρώει... χυλόπιτα;

4. Nα λες ναι στο σεξ πιο συχνά και όχι μια φορά την εβδομάδα! Βρε κουτό, καλό στον εαυτό σου θα κάνεις.

5. Όταν κάτι γίνεται σωστά, να το λες! Όχι μόνο για να επαναληφθεί, αλλά κυρίως για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή του. Άνθρωπος είναι κι αυτός βρε άκαρδη.

6. Kαι μην κάνεις σαν να σου έχουν σκοτώσει την οικογένεια αν μία φορά εκείνος δεν... ανταποκριθεί πλήρως. Είναι βαρύ το φορτίο που σηκώνει!

Είσαι μόνη; Σου έχουμε 4 βασικές αιτίες

7. Και τέλος: Εξερεύνησε το σώμα του. Έχει κι άλλα ενδιαφέροντα σημεία εκτός από το γνωστό και βασικό.

Από one night stand, σχέση; Γίνεται σε 4 απλά βήματα