5 σημάδια που μαρτυρούν ότι βρήκες τον... απόλυτο εραστή

5 σημάδια που μαρτυρούν ότι βρήκες τον... απόλυτο εραστή

Και ναι! Προετοιμάσου για το καλύτερο σεξ της ζωής σου

Η αλήθεια είναι ότι όταν ξεκινάς να βγαίνεις με κάποιον, δεν υπάρχει περίπτωση να γλιτώσεις την αμηχανία, όχι μόνο του πρώτου ραντεβού, αλλά και των πρώτων φορών που θα κάνετε σεξ. Ας είμαστε ειλικρινείς φίλη μου: Υπάρχει γυναίκα εκεί έξω που να μην την απασχολεί το πώς θα του φανεί το γυμνό της σώμα; Διότι ναι μεν σε έχει δει και του αρέσεις, αλλά, σε έχει δει ντυμένη, κάτι που φυσικά σε γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερο άγχος. Μήπως του φανεί πολλή η κυτταρίτιδα-ίσως να μην ξέρει καν τι είναι αυτό-μήπως δεν του αρέσει το στήθος σου-μόνο τα ψεύτικα είναι αψεγάδιαστα, και μήπως τελικά δεν του αρέσει καθόλου το σεξ που θα κάνετε και εξαφανιστεί αμέσως μετά την επίμαχη βραδιά; Ναι σίγουρα όλα αυτά δεν μπορείς μιας και είμαστε γυναίκες και πάντα θα μας απασχολούν. Παρόλα αυτά, μπορούμε να σε βοηθήσουμε σε έναν άλλο τομέα βασικό και σημαντικό. Πώς λοιπόν θα καταλάβεις ότι ο άντρας αυτός βρίσκεται στον κόσμο για να σου χαρίζει οργασμούς; Με λίγα λόγια, πώς θα καταλάβεις ότι πέτυχες τον απόλυτο εραστή; Όχι τίποτα άλλο, να μη χάνεις και το χρόνο σου. Διάβασε τα σημάδια παρακάτω και καλή σου επιτυχία.

1. Είναι πρόθυμος: Για παράδειγμα, την πρώτη φορά που κάνατε σεξ, έκανε κάτι που δε σου άρεσε καθόλου. Ε τη δεύτερη λοιπόν, επειδή και η υπομονή έχει τα όριά της, είπες να του το πεις με ευγενικό και διακριτικό τρόπο. Και όχι μόνο αυτό, του πρότεινες να κάνει κάτι άλλο αντί γι’ αυτό! Η απάντησή του ποια ήταν; Ναι φυσικά! Και την επόμενη φορά όντως... πραγματοποίησε την παραγγελιά σου. Καλέ τι λαχείο πέτυχες;

2. Ξέρει να φιλάει: Αυτή είναι η μαγεία φίλη μου. Όταν ο άντρας ξέρει να φιλάει ανεβαίνει πολύ στα γυναικεία κακά τα ψέματα. Όχι συγνώμη, αν ο άλλος ορμάει σαν 13χρονος παρθένος, και σου βάζει τη γλώσσα μέχρι τον καρύτζαφλο, απειλώντας σε με... στραγγαλισμό, τότε ας είναι και ο Brad Pitt, ο άντρας αυτός δεν κάνει. Αν από την άλλη φιλάει αργά και τρυφερά, και πάντα στα σωστά σημεία, τότε μάλλον είναι γνώστης του αντικειμένου και καλά θα κάνεις να τον έχεις από κοντά.

3. Σε κάνει να αισθάνεσαι θεά: Είναι αυτή η λεπτή γραμμή, στην οποία κάθεσαι και αναρωτιέσαι: «Μωρέ όντως να του αρέσω ή απλά θέλει να κάνει σεξ με κάποια; Και γιατί δεν μου λέει κάτι μπας και καταλάβω κι εγώ η χριστιανή»; Kοίταξε να δεις, αν ένας άντρας δε σε κάνει να αισθάνεσαι τουλάχιστον Monica Bellucci στο κρεβάτι, τότε μάλλον αυτός ο άντρας δεν είναι για σένα. Μπορεί να αποθεώνει κάποια άλλη, δεν το ξέρεις αυτό, εσύ πάντως του είσαι σχετικά αδιάφορη. Αν από την άλλη σε θέλει, και το βλέπεις, πόσες πιθανότητες δίνεις να μην βάλει το 100% του εαυτού για να σε ευχαριστήσει;

4. Νιώθεις άνετα μαζί του: Και το εννοούμε από όλες τις απόψεις. Γιατί αν τελοσπάντων δεν νιώθεις άνετα με έναν άντρα, τότε ποιο το νόημα αγαπητή μου; Υπάρχει περίπτωση να στηθείς ολόγυμνη μπροστά του όταν σε κυριεύει η ντροπή; Και άντε και το κάνεις. Πώς θα αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο μετά να δεις τα πολυπόθητα αστεράκια και πυροτεχνήματα; Οπότε λυπούμαστε που στο λέμε, αλλά πιο σημαντικό από το να έχει κοιλιακούς, είναι να σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου. Ε ναι!

6 πράγματα που ξενερώνουν τους άντρες στο λεπτό

5. Έχει αυτοπεποίθηση: Μπορεί η κοιλιά του να είναι ολίγον... τεράστια, μπορεί να έχει τρίχες μέχρι και στην πλάτη (δε βαριέσαι;), μπορεί τα χέρια του να μην είναι και τα πιο γυμνασμένα του κόσμου, αλλά δεν τον απασχολούν καθόλου όλα αυτά. Ο λόγος; Είναι σίγουρος για τον εαυτό του, έχει δεχτεί τα ελαττώματά του και καταφέρνει να γίνεται γοητευτικός και σέξι ακόμα και με αυτά. Και ας είμαστε ειλικρινείς κοπελιά: Μην μας πεις ότι ξενέρωσες όταν είδες την κοιλιά του γιατί θα πέσουμε από κανά παράθυρο.

5 ιδιαίτεροι τρόποι για να δείξεις σέξι που όμως... αποδίδουν!