Oι ειδικοί συμβουλεύουν: 6 αλήθειες για το σεξ που θα το κάνουν καλύτερο από ποτέ

Oι ειδικοί συμβουλεύουν: 6 αλήθειες για το σεξ που θα το κάνουν καλύτερο από ποτέ

Τα αποτελέσματα είναι εγγυημένα

Το σεξ ως γνωστόν είναι από τις πιο βασικές ανθρώπινες ανάγκες, κάτι το οποίο όλοι αντιλαμβανόμαστε ήδη από την εφηβεία μας. Και μπορεί να φαίνεται εύκολο και απλό-ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ-αλλά μιας και υπάρχουν πάντα περιθώρια βελτίωσης, και επειδή κι εμείς εδώ υπάρχουμε για κάποιο λόγο, εσύ, και ο καθένας εκεί έξω, δε θα πρέπει να εφησυχάζεις ποτέ! Και τι εννοούμε με αυτό; Ότι αν φίλη μου είσαι ανήσυχο πνεύμα, και έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο σεξ, τότε καλά κάνεις και ψάχνεσαι και καλά κάνεις και θέλεις κάθε φορά να είναι και διαφορετική. Παρόλα αυτά, και όσο καλά κι αν νομίζεις ότι ξέρεις την αρχαιοτέρα των πράξεων, και την ωραιοτέρα αν μας ρωτάς, εμείς έχουμε κάποιες βασικές συμβουλές επί του θέματος, που θα σου αλλάξουν κυριολεκτικά τη ζωή! Και για να σε πείσουμε για την εγκυρότητα, ρωτήσαμε τους ειδικούς, οι οποίοι πραγματικά θέλουν να γνωρίζεις τα παρακάτω, πολύ βασικά tips, για να γίνει το σεξ σου καλύτερο από ποτέ! Έχουμε και λέμε...

1. Το σεξ δεν είναι και δεν πρέπει να είναι τέλειο: Tώρα αλήθεια αυτά που βλέπεις στις ταινίες, το ξέρεις ότι δε γίνονται έτσι; Δηλαδή εντάξει, μπορεί την πρώτη φορά που θα το κάνεις με την μεγάλη σου καψούρα, να σε πετάξει στον τοίχο και να σου σκίσει τα ρούχα-ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ-αλλά το μετά είναι ένα θεματάκι! Προφανώς και θα υπάρχει αμηχανία, προφανώς και θα υπάρξουν στάσεις που δε θα πετύχουν και προφανώς θα υπάρξουν αρκετά απρόοπτα. Αυτό δε σημαίνει φυσικά, ούτε ότι δεν ταιριάζετε, ούτε ότι το σεξ σας είναι καταδικασμένο στην μετριότητα. Πολύ απλά, έτσι είναι το σεξ.

2. Δεν είναι ανάγκη να σου αρέσουν όλα: Ή τα ίδια που αρέσουν στους άλλους. Πάρε παράδειγμα από τον παρτενέρ σου. Είχες κάποιον με κοιλιακούς και τον παράτησες για έναν πιο cool και χύμα τύπο γιατί αυτόν ήθελες. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με το σεξ! Δεν είσαι ανώμαλη και ξενέρωτη αν δε σου άρεσαν αυτά που είδες στο 50 Shades of Grey για παράδειγμα. Σίγουρα δεν είσαι. Μπορεί εσένα να σε διεγείρουν πιο απλά πράγματα, που δεν περιλαμβάνουν δεσίματα ή οποιοδήποτε άλλο εξάρτημα. Οπότε χαλάρωσε. Είναι όλα θεμιτά και όλα φυσιολογικά.

3. Δε χρειάζεται να έχεις εμπειρία για να κάνεις καλό σεξ: Ναι η αλήθεια είναι ότι η πεποίθηση του τύπου, αν έχεις αλλάξει πολλούς παρτενέρ ή έχεις κάνει πολλές σχέσεις, ξέρεις να κάνεις και απίστευτο σεξ, καταρρίπτεται πανηγυρικά. Διότι φίλη μου, μπορεί να είσαι νεαρή, να έχεις σχέση με έναν επίσης νεαρό, αλλά το σεξ που κάνετε να είναι βγαλμένο από... παραμύθια-για ενήλικες-. Οπότε τι σε νοιάζει που δεν κάνεις τη στάση νυχτερίδα; Αν εσύ είσαι χαρούμενη και γεμάτη, όλα εντάξει!

4. Μην... αδρανείς: Εντάξει, έχεις καιρό να κάνεις σεξ, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα το βγάλεις εντελώς από το μυαλό σου για να μη στενοχωριέσαι. Ψάξου λίγο να δεις ποια είσαι σεξουαλικά, και γενικότερα φλέρταρε και κράτα μια επαφή με τη θηλυκή σου πλευρά. Δηλαδή είναι δυνατόν να βρεις σεξ όταν δεν το επιδιώκεις καν, και ακόμα χειρότερα δεν έχεις ιδέα τι σου αρέσει σχετικά με αυτό; Συνέχισε έτσι και κάτι μας λέει ότι δυστυχώς θα παραμείνεις για καιρό ακόμη έτσι.

5. Να έχεις αυτοπεποίθηση: Πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει πιο αντιερωτικό πράγμα, από μία γυναίκα που είναι γεμάτη ανασφάλεια. Και δεν εννοούμε σε σχέση με τις επιδόσεις της στο σεξ, όλοι οι άνθρωποι μαθαίνουν άλλωστε, αλλά αναφερόμαστε για τα θέματα με το σώμα. Είναι δυνατόν ακόμα, να σε ενδιαφέρει αν έχεις κυτταρίτιδα ή πιο τροφαντά οπίσθια-αυτό γιατί είναι κακό;-τη στιγμή που είσαι γυμνή μπροστά σε έναν άντρα που σε θέλει; Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο, και αδιαφόρησε πλήρως για τα μικρά ελαττώματα που στο κάτω κάτω είναι και η γοητεία σου. Νομίζεις ότι ο κάθε άντρας εκεί έξω, δεν ξέρει ότι ακόμα και τα καλύτερα κορμιά, σε καμία περίπτωση δεν είναι τέλεια;

5 λόγοι για να κάνεις όσο περισσότερο σεξ μπορείς

6. Ο πόνος είναι φυσιολογικός, αλλά όχι απαραίτητος: Δηλαδή σε περίπτωση που πονάς, δε χρειάζεται να πανικοβληθείς, αλλά μπορείς να κάνεις και κάτι για να σταματήσεις να πονάς. Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν πολλά λιπαντικά στην αγορά που μπορούν να βοηθήσουν, όπως επίσης και η αλλαγή κάποιων... κινήσεων από τον παρτενέρ σου. Μη ντραπείς να του πεις να γίνει λίγο πιο ήρεμος και γλυκός. Τώρα αν έχεις πέσει σε κανένα νταή που δεν ακούει τίποτα, περαστικά σου.

Tα απαγορευμένα: 7 μηνύματα, που δεν πρέπει να στείλεις ποτέ σε έναν άντρα