Τι να κάνεις όταν το σεξ μαζί του διαρκεί τόσο πολύ ώστε να καταντάει κουραστικό

Τι να κάνεις όταν το σεξ μαζί του διαρκεί τόσο πολύ ώστε να καταντάει κουραστικό

Μη σου πούμε και επίπονο

Πιστεύουμε ότι δεν περίμενες να καταπιαστούμε ποτέ με ένα θέμα σαν αυτό, αλλά η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό απασχολεί όλο και περισσότερες γυναίκες, και σίγουρα πολύ μεγαλύτερο αριθμό από αυτόν που φανταζόσουν. Kαι μπορεί κατά καιρούς να έχουμε δώσει αμέτρητες συμβουλές σχετικά με το πώς θα τον κάνεις να διαρκέσει περισσότερο στο κρεβάτι, σήμερα όμως, λέμε να αναλύσουμε το ακριβώς αντίθετο: Τι γίνεται φίλη μου, όταν ο παρτενέρ σου είναι μαραθωνοδρόμος κι εσύ από ένα σημείο και μετά κυριολεκτικά δεινοπαθείς; Παρακάτω λοιπόν, σου έχουμε κάποια πολύτιμα tips για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στη δύσκολη αποστολή που έχεις αναλάβει.

1. Το λιπαντικό είναι ο κολλητός σου: Έχεις ακούσει που λένε τη φράση, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις, απόλαυσε το; Ε αυτό ακριβώς! Εφόσον ο άνθρωπος έχει αυτό το... γνώρισμα-θα το πούμε έτσι-κι εσύ φυσικά δε θέλεις να τον αφήσεις, ήρθε η ώρα να βάλεις τα μεγάλα μέσα. Και ποια είναι αυτά; Όταν η υγρασία υποχωρεί, και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα, τότε έρχεται ο φίλος σου το λιπαντικό να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Μη φοβάσαι μήπως παρεξηγηθεί. Μπορείς να του εξηγήσεις και αν είναι φυσιολογικός άνθρωπος, θα καταλάβει.

2. Γίνε δημιουργική: Όταν η υπομονή σου αρχίσει να εξαντλείται, ήρθε η ώρα να αλλάξεις στάση, μιας και αυτό βοηθάει και στον πόνο αλλά και στην... ξηρότητα. Πέρα από αυτό φυσικά, μπορείς να του προτείνεις να τελειώσει με έναν άλλο τρόπο-υποθέτουμε ξέρεις τι εννοούμε-και όχι μέσω της... διείσδυσης, μπας και ηρεμήσεις κι εσύ λιγάκι. Με τον τρόπο αυτό, και εκείνος θα είναι ευχαριστημένος, και εσύ θα γλιτώσεις τη νοσηλεία.

Ρωτήσαμε και μας είπαν: 8 πράγματα που οι άντρες μισούν στο σεξ

3. Συζήτησέ το: Ε καλώς ή κακώς, αν θέλεις να βρεθεί μια λύση, η κουβέντα είναι η καλύτερη επιλογή. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι να το timing-δε γίνεται άδικα τόσος λόγος γι' αυτό-. Φρόντισε λοιπόν να το αναφέρεις όταν δε θα είστε γυμνοί στο κρεβάτι, αλλά σε κάποια φάση που θα είστε χαλαροί και πολύ πολύ αγαπημένοι-σημαντικό-. Τώρα αν παρεξηγηθεί, δικό του πρόβλημα.

4 πράγματα στη γυναικεία εμφάνιση που ξενερώνουν τους άντρες και μάλιστα πολύ

4 πράγματα τα οποία κανένας άντρας δε θέλει να μάθουμε