4 στάσεις στο σεξ που θα σε κάνουν να δείχνεις... κορμάρα

4 στάσεις στο σεξ που θα σε κάνουν να δείχνεις... κορμάρα

Μας ευχαριστείς μετά φίλη μου

Το σεξ, ο άνθρωπος και τα δελφίνια, δεν το κάνουν μόνο για αναπαραγωγή, αλλά κυρίως για... ευχαρίστηση! Όπως λοιπόν είναι φυσικό, τα υπόλοιπα είδη να το κάνουν και σαν αγγαρεία τις περισσότερες φορές, έτσι ακριβώς είναι εντελώς παράλογο εμείς να το μην το ευχαριστιόμαστε! Όταν λέμε εμείς, αναφερόμαστε κυρίως στο γυναικείο φύλο, το οποίο είναι και το κεντρικό πάντα θέμα του site αυτού. Για ποιο λόγο λοιπόν ενώ οι περισσότερες από εμάς, ενώ έχουμε έναν υπέροχο σύντροφο ο οποίος ξέρει ακριβώς τι να κάνει για να μας ικανοποιήσει, ταλαιπωρούμαστε με χαζά κόμπλεξ που σχεδόν πάντα έχουν να κάνουν με το σώμα μας και το πώς φαίνεται γυμνό; Εμείς, δεν έχουμε σκοπό να προσπαθήσουμε να σε κάνουμε να ξεπεράσεις τις ανασφάλειές σου, γιατί πολύ απλά είναι μάταιο. Αυτό όμως που μπορούμε να κάνουμε, είναι, επειδή έχουμε κατανόηση και συμπάσχουμε με την ανώνυμη φίλη εκεί έξω που έβαλε τρία κιλάκια και νιώθει άσχημα, να σου δείξουμε στάσεις, στο σεξ πάντα, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν την όψη του κορμιού σου και να σε δείξουν απλά... μοντέλο! Ρίξε μια ματιά και δεν θα χάσεις!

1. Στα τέσσερα: Αγαπημένη στάση κυρίως των αντρών, αλλά αν έχεις πεταχτή κοιλίτσα ή χαλαρό στομάχι, είμαστε σίγουροι ότι θα γίνει και δική σου. Τεράστιο ποσοστό γυναικών έχει έρθει σε οργασμό με τη στάση αυτή γιατί πολύ απλά άφησε τον εαυτό του ελεύθερο. Όσον αφορά λοιπόν στη βελτίωση της εικόνας του κορμιού σου, πολύ απλά ο καλός σου επικεντρώνεται στα οπίσθιά σου κι εσείς, εκτός του ότι κρύβεις το αδύνατο σημείο σου, δεν είσαι αναγκασμένη να ρουφιέσαι μονίμως! Άσε λοιπόν την αναπνοή και την κοιλίτσα σου ήρεμη και απόλαυσε το υπέροχο, στα τέσσερα σεξ, που θα σου χαρίσει ο παρτενέρ σου. Με αλλαγή της στάσης ξεκινάει ο γολγοθάς σου, αλλά τουλάχιστον θα το έχεις ευχαριστηθεί μέχρι τότε!

2. Ιεραποστολικό: Δεν μπορείς να καταλάβεις πώς η συγκεκριμένη στάση θα σε κάνει να φαίνεσαι πολύ καλύτερη; Έχεις μεγάλα μπουτάκια και τροφαντό πισινό; Ε αυτή είναι η στάση σου γιατί πολύ απλά, τίποτε από όλα αυτά δεν θα γίνει αντιληπτό! Ο παρτενέρ σου επικεντρώνεται, και μας φαίνεται απολύτως λογικό, στο πρόσωπό και το στήθος σου, ελπίζουμε εκεί να τα πηγαίνεις καλά, και δεν δίνει καμία απολύτως σημασία στα αδύνατα, η μάλλον παχουλά σου, σημεία! Για εξτρά ευχαρίστηση, δοκίμασε να βάλεις τα πόδια σπυ δεξιά και αριστερά των ώμων του, που θα σου επιτρέψει καλύτερη διείσδυση.

3. Η στάση κουτάλι: Μισείς όλη την μπροστινή σου πλευρά, η οποία περιλαμβάνει στήθος, κοιλιά, στομάχι και ενίοτε πρόσωπο; Αρχικά, πρέπει κάτι να κάνεις με την ανασφάλειά σου, αλλά επειδή εμείς αναλάβαμε μία αποστολή, θα πρέπει να την φέρουμε εις πέρας. Αν λοιπόν έχεις τα θεματάκια σου με τα συγκεκριμένα σημεία του κορμιού σου, τότε η στάση κουτάλι είναι η ιδανική για σένα. Του γυρίζεις πλάτη, και του τουρλώνεις οπίσθια, που ελπίζουμε να σου αρέσουν γιατί τότε θα σκίσουμε τα πτυχία μας! Με τον τρόπο αυτό λοιπόν, και τη δουλίτσα σου κάνεις, ωραιότατη διείσδυση, όχι όμως πολύ έντονη, και κρατάς τα νώτα σου καλυμμένα. Αν κάποια στιγμή ο θρασύτατος, θελήσει να δει και την μπροστινή σου όψη, μπορείς να έχεις στο κομοδίνο μία σακούλα σκουπιδιών για άμεση αντίδραση! Φυσικά κάνουμε χιούμορ!

4 αλήθειες γύρω από το σεξ που σίγουρα δεν ήξερες

4. Στάση 69: Θέλει ο γλυκούλης να σου κάνει στοματικό σεξ κι εσύ ανησυχείς για την όψη του κόλπου σου, και την γύρω περιοχή, αλλά φυσικά και γι' αυτή των μηρών και των οπισθίων σου; Το μυστικό είναι ένα και πραγματικά αποδίδει!Φίλη μου, ήρθε η ώρα για την 69, ίσως την πιο γνωστή αλλά και μπελαλίδικη στάση! Αν ο καλός σου δεν είναι και πολύ γυμνασμένος, ή εσύ δεν ζυγίζεις το πολύ μέχρι 50 κιλά, καλό θα ήταν η εν λόγω στάση να γίνει στο οριζόντιο και όχι στο όρθιο γιατί αλλιώς τον βλέπουμε με λουμπάγκο! Από τη στιγμή λοιπόν, που θα σου κάνει στοματικό, ενώ εσύ ταυτόχρονα θα του... ανταποδίδεις, νομίζεις ότι θα είναι σε θέση να παρατηρήσει κυτταρίτιδες και χαλάρωση; Βασικά δεν παίρνουμε και όρκο ότι θα συγκεντρωθεί έστω στη δουλειά που κάνει... Δοκίμασέ το πάντως, δεν έχεις κάτι να χάσεις!

Πρώτο ραντεβού: Οι κινήσεις που φανερώνουν αν όντως σε θέλει