Βραβεία Oscar 2020: Τι θα περιέχει η πανάκριβη gift bag των υποψηφίων;

Γωγώ Φούντα
Βραβεία Oscar 2020: Τι θα περιέχει η πανάκριβη gift bag των υποψηφίων;

Plus: Φτιάχνουμε τη δική μας τσάντα εξαιρετικά αφιερωμένη στον Brad Pitt. 

Λίγες μόλις ημέρες μας χωρίζουν από την μεγάλη απονομή των βραβείων Oscar, την οποία θα παρακολουθήσουμε μέσα από το COSMOTE TV, live από το φημισμένο Dolby Theatre στο Los Angeles. Και ενώ περιμένουμε με τεράστια αγωνία τους νικητές, τα ευτράπελα, τις επανασυνδέσεις και φυσικά τον… Brad Pitt (τον αγαπάμε πώς να το κάνουμε τελοσπάντων;), λίγα 24ωρα πριν, ανακοινώθηκαν τα δώρα των νικητών και των υποψηφίων, και πιο συγκεκριμένα, όλα εκείνα τα καλούδια που θα περιέχει η Oscars Gift Bag. Προσοχή, αυτή δεν είναι μία οποιαδήποτε gift bag καθώς αξίζει… 215.000 δολάρια!!! Σε περίπτωση που δεν λιποθύμησες ακόμα, σου έχουμε κάποια από τα δωράκια που θα πάρουν όλοι οι υποψήφιοι.

Η φετινή τσαντούλα λοιπόν, κοστίζει περίπου 70.000 δολάρια περισσότερα από την περσινή, γιατί μάλλον εκεί στο Hollywood οι δουλειές πηγαίνουν καλά. Μερικά από τα δώρα είναι μία κρουαζιέρα στην Ανταρκτική, μία χρυσή πένα και ένα… smart bra (ναι καλά κατάλαβες μιλάμε για σουτιέν). Επίσης, όπως κάθε χρόνο, η τσάντα περιέχει νερό με υδρογόνο-γίνεται ένας χαμός με το συγκεκριμένο στο εξωτερικό- μικρές «βόμβες» που χρησιμοποιούνται στο μπάνιο, με αιθέρια έλαια και αμέθυστο, ενώ η κρουαζιέρα στην Ανταρκτική θα γίνει με το Scenic Eclipse, ένα τεράστιο σκάφος χωρητικότητας 220 ατόμων, ελικοδρόμιο και σπα (η Hellen Mirren είναι η νονά του σκάφους). Συνεχίζουμε με μία ρομαντική εξόρμηση σε ισπανικό… φάρο (ναι μάλιστα) και υπηρεσίες κοσμητικής ιατρικής για έναν χρόνο. Φυσικά τα δώρα δεν τελειώνουν εδώ μιας και υπάρχουν άπειρα μικρότερα, όπως σοκολάτες, θεραπείες με σοκολάτα και κάνναβη και ιατρικές εξετάσεις.

Και αφού συνήλθαμε από τα ταπεινά αυτά δωράκια, είπαμε να φτιάξουμε και μία δική μας gift bag την οποία και θα προσφέρουμε με δόξα και τιμή στον Brad Pitt!!! Έχουμε και λέμε:

AP 20020078850927

-Ιατρικές εξετάσεις γιατί είναι και κάποιας ηλικίας και τον θέλουμε υγιή και ακμαίο.

-Συνδρομή σε κομμωτήριο για να περιποιείται τα μεταξένια του μαλλιά.

-Συνδρομή σε γυμναστήριο (κατά προτίμηση TRX) για να διατηρήσει τους κοιλιακούς του μέχρι τα 90!

-Ένα μασάζ με αιθέρια έλαια που θα το κάνει μία τυχερή θαυμάστρια.

-Πρόσκληση σε κυριακάτικο τραπέζι με ελληνική οικογένεια (κάθε εβδομάδα και άλλη) όπου θα γευτεί ελληνικές νοστιμιές όπως μουσακά και λαχανοντολμάδες.

-Πέρασμα από το γραφείο μίας υπερτυχερής με ανθοδέσμη ώστε να σκάσουν όλες από τη ζήλεια τους.

-Μία τεράστια σακούλα πατατάκια και άλλη μία σοκολατάκια γιατί είναι και μερακλής.

-Ξαπλώστρα με το όνομά του σε ειδυλλιακή ελληνική παραλία.

-100 σλιπάκια με χαραγμένους τους τίτλους από τις ταινίες του.

-Απόκτηση τριών τουλάχιστον βαφτιστηριών από διάφορα μέρη της χώρας.

Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά –και να κερδίσει ο Brad μας-!!!

Και μία υπενθύμιση:

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, μη χάσετε ζωντανά από τις 11.30 μ.μ. τις αφίξεις στο κόκκινο χαλί. O Γιώργος Σατσίδης και η Χριστίνα Μπίθα, θα πραγματοποιήσουν live σχολιασμό απευθείας από το στο Dolby Theatre στο Λος Άντζελες και στη 1.30 π.μ θα δούμε το pre show.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς έρχεται με την τελετή απονομής στις 03.00 π.μ., την οποία θα απολαύσουμε στο COSMOTE CINEMA 1HD με τον πρωτότυπο ήχο ή στο COSMOTE CINEMA OSCARS HD.