Γιατί τα Χριστούγεννα αξίζουν… LURPAK;

Γιατί τα Χριστούγεννα αξίζουν… LURPAK;

Τα γιορτινά τραπέζια πλησιάζουν περισσότερο από ποτέ. Θα φορέσουμε τα «καλά» μας, θα καθίσουμε όλοι γύρω από το στολισμένο τραπέζι, δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, θα τσουγκρίσουμε τα ποτήρια μας και θα ευχηθούμε η νέα χρονιά να είναι τυχερή για όλους.

Η στιγμή που όλοι περιμένουμε, για να επιβεβαιώσουμε πόσοι τυχεροί θα σταθούμε το 2018, είναι εκείνη που στη μέση του τραπεζιού θα στηθεί η βασιλόπιτα. Τα κομμάτια θα κοπούν και όλοι με αγωνία θα «ψαχουλέψουμε» ό,τι μας τύχει.

Μια τέτοια βασιλόπιτα θα ετοιμάσουμε κι εμείς για να την ευχαριστηθούμε παρέα με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Όπως και τους λατρεμένους κουραμπιέδες. Κύριο συστατικό, το Lurpak. Πρωταγωνιστής όλων των παραδοσιακά αγαπημένων μας γεύσεων.

Η αλήθεια είναι πως πολλοί κοιτούν με απορία το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πακέτο του Lurpak που βρίσκεται στα ράφια των supermarkets. Τι να συμβολίζει άραγε; Το χιόνι που πέφτει σε μια όμορφη χριστουγεννιάτικη νύχτα;

Μήπως είναι οι νιφάδες της άχνης που πασπαλίζουν τους κουραμπιέδες, το αλεύρι που κοσκινίζεται για τη ζύμη της βασιλόπιτας ή το χοντροκομμένο αλάτι που απλώνεται πάνω σε ένα ζουμερό κομμάτι χοιρινού;

Ότι κι αν βλέπει ο καθένας, στο τέλος όλοι θα συμφωνήσουμε σε κάτι: Στη μοναδική νοστιμιά που προσθέτει το βούτυρο Lurpak στο φαγητό ή το γλυκό μας. Φτιαγμένο από 100% αγελαδινό γάλα και μόνο, με γνώση και πείρα δεκάδων χρόνων, είναι αυτό που αξίζει να είναι στο τραπέζι σας όχι μόνο σε κάθε γιορτινή περίσταση, αλλά κάθε μέρα!

Για αυτό, λοιπόν, μην αργείς! Κάνε κι εσύ μια βόλτα στα ράφια, προκειμένου να εντοπίσεις το υπέροχο Χριστουγεννιάτικο πακέτο του Lurpak και να ετοιμάσεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα μοναδικές γεύσεις! Μην ξεχνάς πως δεν υπάρχει τίποτα που να δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση, από το να περιποιούμαστε τους ανθρώπους που αγαπάμε!

Μπορεί να περιμέναμε μία ολόκληρη χρονιά, αλλά τα Χριστούγεννα αξίζουν Lurpak και όταν πρόκειται για Χριστούγεννα, δεν κάνουμε συμβιβασμούς!

Καλές γιορτές!