Πρωτοχρονιά του 1962: Οι σταρ και γονείς τους φωτογραφίζονται μαζί, 50 χρόνια πριν!

Πρωτοχρονιά του 1962: Οι σταρ και γονείς τους φωτογραφίζονται μαζί, 50 χρόνια πριν!

Η μητέρες, της Σμαρούλας Γιούλη ,του Ντίνου Ηλιόπουλου, της Αλίκης Βουγιουκλάκη και ο πατέρας του Δημήτρη Μυράτ !

Είναι Χριστούγεννα του 1962 και εβδομαδιαίο περιοδικό τις μέρες των χριστουγεννιάτικων γιορτών σκέφτηκαν να αφιερώσουν σελίδες στους γονείς των πρωταγωνιστών ώστε να διηγηθούν μια ιστορία από κάποια πρωτοχρονιά.
Σμαρούλα Γιούλη: Ήταν 7 χρονών τότε η Σμαρούλα, όταν της χάρισαν μια γαλόπουλα για να την φάμε την πρωτοχρονιά, αφηγείται η κυρία Φανή, μητέρα της Σμαρούλας. Έβαλε στην γαλοπούλα ένα ωραίο φιόγκο και όλη την μέρα έπαιζε μαζί της. Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, πήραμε κρυφά την γαλοπούλα , την σφάξαμε και αφήσαμε τον φιόγκο στο κομοδίνο του κρεβατιού της. Μόλις είδε τον φιόγκο εκείνη και έμαθε ότι δεν υπήρχε πλέον ο... λαιμός της γαλοπούλας, αρρώστησε από την στενοχώρια της. Μέχρι τα φώτα δεν είχε ακόμα συνέλθει!
Ντίνος Ηλιόπουλος: Είχαν φέρει του Ντίνου μου, μας είπε η κυρία Ηλιοπούλου, για την πρωτοχρονιά ένα ψεύτικο αρνάκι με ρόδες, για να κάνει βόλτες με αυτό. Μόλις λοιπόν του το έδωσαν, αυτός πήρε ένα μαχαίρι και το έγδαρε. Όταν τον ρώτησα γιατί το έκανε αυτό μου είπε: θα κάνω με το μαλλί του πουλοβεράκι, να το φορέσω το Πάσχα που μας έρχεται. Είχε δει λίγες μέρες πριν στην γειτονιά, να γδέρνουν ένα αρνί και ο Ντίνος αντέγραψε την σκηνή...
Άλικη Βουγιουκλάκη: Ήταν τόση η αγάπη της για τις γάτες, λέει η μητέρα της ,κυρία Αιμιλία Βουγιουκλάκη,που όταν κάποτε κόβαμε την βασιλόπιτα, ήθελε να βάλουμε στο μοίρασμα και την γατούλα της. Είδαμε και πάθαμε να της αλλάξουμε γνώμη, αλλά τελικά πέρασε το δικό της...
Δημήτρης Μυράτ: Δεν θυμάμαι κανένα περιστατικό που να συνέβη τέτοιες μέρες ,αλλά του Δημήτρη μου, δεν του αρέσουν κιόλας να λέω ιστορίες για τον ίδιο, είπε ο πατέρας Μήτσος Μυράτ(επίσης σπουδαίος πρωταγωνιστής των αρχών του προηγουμένου αιώνα ) .
Καλή χρονιά σε όλους μας!