Ελισάβετ Μουτάφη: Eυχήθηκε στη μαμά της με την αγαπημένη της φωτογραφία που δείχνει πόσο μοιάζουν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ελισάβετ Μουτάφη: Eυχήθηκε στη μαμά της με την αγαπημένη της φωτογραφία που δείχνει πόσο μοιάζουν

Λίγο πριν ξεκινήσει να προβάλλεται το «Προξενιό της Ιουλίας» η Ελισάβετ Μουτάφη ευχήθηκε στη μαμά της και καταλάβαμε από πού πήρε αυτή την εντυπωσιακή εμφάνιση.

Η Ελισάβετ Μουτάφη έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι, αφού πέρα από την περιοδεία που κάνει σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας συμμετέχοντας στη θεατρική παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή, έχει και τα γυρίσματα για την πολυαναμενόμενη νέα σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» που θα δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από το φθινόπωρο.

Στη νέα αυτή σειρά θα υποδύεται έναν από τους καθοριστικούς ρόλους για τη ροή της ιστορίας, αυτόν της μητέρας της Ιουλίας ή αλλιώς τη Στάσα, η οποία όπως και η κόρη της είχε παντρευτεί μέσω προξενιού.

Προτού, όμως την απολαύσουμε και σε αυτόν της το ρόλο, την απολαύσαμε στον «ρόλο» της γλυκιάς κόρης, μιας και η ίδια ευχήθηκε στη μαμά της για τα γενέθλιά της με ένα πολύ τρυφερό post στο προφίλ της στο Instagram. Η ηθοποιός με λίγα λόγια και καλά είπε στη μαμά της αυτό που όλες οι μανούλες θέλουν να ακούσουν από τα παιδιά τους: «Μανούλα μου, χρόνια σου πολλά! Σ' αγαπάω πολύ», προσθέτοντας και το emoji σε σχήμα καρδιάς.

366794137_1346238979644880_5742884322141244248_n.jpg

Βέβαια, οι followers της πρόσεξαν την φοβερή ομοιότητα που έχει η Ελισάβετ Μουτάφη με τη μαμά της και φαίνεται ξεκάθαρα σε αυτή τη φωτογραφία, η οποία φαίνεται να είναι και η πιο αγαπημένη της ηθοποιού μιας και την έχει χρησιμοποιήσει ξανά για να ευχηθεί στη μαμά της.

Παρ' όλα αυτά, η Ελισάβετ Μουτάφη έχει πολύ καλές σχέσεις και με τους δυο της γονείς, οι οποίοι είναι πάντα στο πλευρό της και σε κάθε της βήμα.

Τα στιγμιότυπα με τον σύντροφό της

Η Ελισάβετ Μουτάφη και ο δημοσιογράφος Μάνος Νιφλής παντρεύτηκαν το 2018 στη Σαντορίνη και από τότε είναι αχώριστοι. Μάλιστα, η ηθοποιός πέρσι στην επέτειό τους είχε κάνει μια ανάρτηση δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους γράφοντας στη λεζάντα: «4 χρόνια…. Που με αγαπάς, που με φροντίζεις, που με κανείς να νιώθω ασφάλεια, να γελάω, που είσαι η συντροφιά μου, που υπάρχεις στην ζωή μου!! Σ’ ευχαριστώ….σ’ αγαπάω…».

https://www.instagram.com/p/Ch9BgaXt4Xl/

Ο δημοσιογράφος έχει δύο κόρες από τον πρώτο του γάμο, με τις οποίες όμως η ηθοποιός, όπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της έχει πολύ καλές σχέσεις. Χαρακτηριστικά έχει αναφέρει: «Λατρεύω τις κόρες του Μάνου, την Κωνσταντίνα και την Ισιδώρα, είμαστε σαν κολλητές. Αυτό με ενδιαφέρει. Τα κορίτσια έχουν μια υπέροχη μητέρα και πατέρα, που τις έχουν μεγαλώσει με αξίες και βιώματα, κάτι το οποίο είναι εμφανές στην προσωπικότητά τους, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. Παρατηρούν τα πάντα με λεπτομέρεια και μου κάνει εντύπωση ότι ρωτούν πράγματα που έχουν ουσία. Γνωρίζουν πλευρές της ζωής που δεν είναι συνηθισμένες για τα παιδιά. Είναι πολύ ώριμα και τυχερά πλάσματα. Πηγαίνουμε θέατρο όλοι μαζί και τις έχω πάρει και στην πρόβα. Μάλιστα η μικρή, η Ισιδώρα, σε μία από τις πρόβες μου, κρατούσε σημειώσεις! Είμαι εκεί για εκείνες και τις αγαπώ πολύ. Είναι σημαντικό πως δεν υπήρχε ποτέ φόβος ή άγχος για τη γνωριμία μας γιατί όλα έγιναν αβίαστα και χαλαρά».

https://www.instagram.com/p/Bw4MaevBOlT/