Δείτε την Κάτια Δανδουλάκη σε φωτογράφηση μόδας 20 χρόνια πριν!

Δείτε την Κάτια Δανδουλάκη σε φωτογράφηση μόδας 20 χρόνια πριν!

Η γυναίκα που δεν σταμάτησε ποτέ να κάνει επιτυχίες!

Το 1993 η Κάτια Δανδουλάκη παίζει στον "γλάρο" του Τσέχωφ, προετοιμάζει δευτερότριτα το "Τζόρνταν "των Ρέινολντς και Μπουφίνι και μπαίνει στα σπίτια μας με την θρυλική πια, "Λάμψη" του Νίκου Φώσκολου. Κάνει τεράστια σουξέ και το περιοδικό "Ταχυδρόμος" της ζητά να κάνει editorial μόδας .Τα υπέροχα βραδινά ρούχα είναι της σχεδιάστριας Λουκίας ,το μακιγιάζ είναι του Αχιλλέα Χαρίτου και οι φωτογραφίες του Ντίνου Διαμαντόπουλου .
Η Κάτια και η Λουκία γνωρίστηκαν όταν η πρώτη αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει στην λάμψη. "Για μένα ο κίνδυνος μιας καθημερινής σειράς ήταν πολύ μεγάλος και αυτό το τόλμημα έπρεπε να προφυλαχτεί από παντού. Η καλλιτεχνική και αισθητική εισβολή και επιβολή στο κάθε σπιτικό έπρεπε να είναι χαμηλών τόνων, γιατί είχα ευθύνη για το αποτέλεσμα που θα εισέπρατταν οι γυναίκες που θα με έβλεπαν. Το μόνο άτομο που μπορούσε να μου καλύψει αυτή την ανασφάλεια μου ήταν η Λουκία."Η Κάτια θεώρει την μόδα υπέροχη .Έχει άμεσα να κάνει με την αισθητική η όποια πρέπει να παίζει πρωτεύοντα ρόλο στην ζωή μας και η σημερινή κατάντια μας είναι απόρροια του ότι η αισθητική βρίσκεται σε χαμηλό επίπεδο
Η ίδια πάντα παρακολουθεί την μόδα, αλλά την ακολουθεί μόνο όταν κάτι της πάει αισθητικά.
Η Λουκία θα πει για την Κάτια:" Για μένα ονειρικές γυναίκες είναι αυτές που έχουν στυλ και η Κάτια είναι μια από αυτές. Έχει χιούμορ ,είναι έξυπνη και οργανωμένη και δεν είναι κραυγαλέα. Έχει πάρα πολλά προσόντα!"
Ο θεατρικός επιχειρηματίας Δημήτρης Μαροσούλης, πριν λίγο καιρό μου είπε ότι η Κάτια Δανδουλάκη είναι η τελευταία θεατρίνα που έχουμε !Πόσο δίκιο έχει...
Φέτος για δεύτερη χρονιά, μετά από ένα sold out χειμώνα και μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία ξαναπαίζει για δεύτερη χρονιά το "Να ζει κανείς η να μη ζει" του Mελ Μπρουκς, σε απόδοση των Παπαθανασίου-Ρέππα, στο θέατρο που φέρει το όνομα της.