H Playmobil στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας» !

Βιβή Αγγελάκη
H Playmobil στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας» !

Η παρουσίαση του παραμυθιού Playmobil play & give!

Η Playmobil, η κορυφαία, διαχρονική και πιο αγαπημένη μάρκα ποιοτικών παιδικών παιχνιδιών, αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη της για τα παιδιά και πραγματοποιεί για ακόμη μια χρονιά το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης Playmobil play & give, αφιερωμένο ειδικά για τα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξη όλων μας.

Φέτος, το πρόγραμμα δημιουργεί μια μοναδική ιστορία προσφοράς και αγάπης: το παιδικό παραμύθι Playmobil play & give «Ο ιππότης Καλόκαρδος και η νεράιδα Ελπίδα» και μας προσκαλεί στην επίσημη παρουσίασή του σήμερα, Τετάρτη 19 Νοεμβρίου στις 17.00 το απόγευμα στο Playmobil FunPark.

Πρόκειται για ένα παραμύθι, που πραγματικά μεταφέρει το μήνυμα ότι, το παιχνίδι μπορεί να σημαίνει ταυτόχρονα και αληθινή προσφορά, δίνοντας με δημιουργικό τρόπο στα παιδιά ένα πολύτιμο μάθημα ζωής. Το παραμύθι υπογράφει ο γνωστός συγγραφέας παιδικών βιβλίων, Αντώνης Παπαθεοδούλου, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τη συγγραφή του κειμένου γι αυτό το σκοπό.

Εκεί θα βρίσκεται η ambassador του προγράμματος Playmobil play & give, Φαίη Σκορδά, η οποία θα αφηγηθεί στα παιδιά το παραμύθι και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μικρούς και μεγάλους παρευρισκόμενους.

Ελάτε μαζί με τα παιδιά σας για να γνωρίσετε τη μοναδική ιστορία προσφοράς και αγάπης, αφιερωμένη στο Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας»!