Fairytale season! 10 χριστουγεννιάτικα βιβλία για να γίνεις κι εσύ παιδί μαζί με το παιδί σου

Μαρία Ροδίτη
Fairytale season! 10 χριστουγεννιάτικα βιβλία για να γίνεις κι εσύ παιδί μαζί με το παιδί σου

Ένα παραμύθι κι ένα βιβλίο είναι ό,τι πρέπει για να περνάς ποιοτικό χρόνο με το παιδί σου τα βράδια των διακοπών των Χριστουγέννων!

Σε λίγες μέρες τα σχολεία κλείνουν, οι διακοπές των Χριστουγέννων ξεκινούν και τα παιδιά θα βρίσκονται όλη μέρα σπίτι. Και εσύ αυτό δεν σκέφτεσαι; Μια τέλεια ιδέα, λοιπόν, για να τα απασχολήσεις, αλλά και για να περάσετε μαζί ποιοτικό χρόνο, είναι… τα παραμύθια και τα βιβλία.

Και ποιος δεν αγαπά τα παραμύθια;

Τα παραμύθια ξυπνούν τη φαντασία, μας μεταφέρουν σε κόσμους μαγικούς κι ονειρεμένους, μας βοηθούν να πατήσουμε ένα pause στην τρελή καθημερινότητα. Και εμάς και τα παιδιά μας!

dwra filoi revegion 1

Είσαι καλεσμένη σε ρεβεγιόν; Μην πας με άδεια χέρια - 10 δώρα για να προσφέρεις

Αν, λοιπόν, ως τώρα δεν ήξερες τι δώρο να κάνεις για τα Χριστούγεννα στο μικρό σου, μόλις βρήκες. Πάρε του ένα ή και περισσότερα χριστουγεννιάτικα παραμύθια ή βιβλία, που θα κάνουν τα μεσημέρια και τα βράδια σας πιο όμορφα.

Μεταφερθείτε μαζί στον κόσμο των καλικάντζαρων, «ταξιδέψτε» παρέα με τον Άγιο Βασίλη και ανακαλύψτε φανταστικές χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες ιστορίες, που θα προσθέσουν λίγη χρυσόσκονη στην καθημερινότητά σας.



Shopping time!

Και για να μην ψάχνεις, εγώ είμαι εδώ! Σου βρήκα τα 10 πιο ωραία χριστουγεννιάτικα παραμύθια και βιβλία για να περάσεις μαγικές στιγμές τα Χριστούγεννα με το παιδί σου. Ανακάλυψέ τα!

paramuthia public

10 χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά παραμύθια, Public

Αγαπημένα ζώα του δάσους, άγγελοι και καλικάντζαροι, βασιλιάδες και φτωχοί, όλοι μαζί σε μια ονειρεμένη συλλογή παραμυθιών για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά.

paramythia plaisio1

Μικροί Κύριοι Μικρές Κυρίες - Η Κυρία Χριστουγεννούλα, Πλαίσιο

Μπες στον... χριστουγεννιάτικο κόσμο των μικρών κυρίων και κυριών μαζί με το παιδί σου!

paramuthi1 public

Το Καρύδι Και Το Χριστουγεννιάτικο Κέικ, Public

Ένα παραμύθι... σε CD. Γιατί όχι;

plaisio paramythi

Φωτογραφία με τον Αϊ Βασίλη, Πλαίσιο

Μια ξεκαρδιστική χριστουγεννιάτικη ιστορία σε περιμένει να την ανακαλύψεις και να απολαύσεις στιγμές χαλάρωσης με τα παιδιά σου!

public paramythia

Ο Χριστουγεννόσαυρος, Public

Ξεχάστε όλα όσα νομίζατε πως ξέρετε για τον Βόρειο Πόλο, βάλτε μερικά πάνκεϊκ στο πιάτο σας και ετοιμαστείτε να γνωρίσετε ένα αγόρι που λέγεται Γουίλλιαμ Τραντλ, τον μπαμπά του, τον κύριο Μπομπ Τραντλ, τον Άγιο Βασίλη (ναι, τον αληθινό Άγιο Βασίλη!), ένα ξωτικό που λέγεται Βραχνοτρομπέτας, την Μπρέντα Πονέσκι, το πιο κακιασμένο κορίτσι του σχολείου (μπορεί και του κόσμου όλου), έναν τύπο «ο Θεός να σε φυλάει», που τον φωνάζουν Κυνηγό και έναν πολύ παράξενο δεινόσαυρο...

Wait! Θα βρεις κι άλλα τέλεια παραμύθια στην gallery!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

7 χριστουγεννιάτικες πιατέλες για το κέρασμα στον Άι Βασίλη

8 κεριά για να κάνεις την ατμόσφαιρα του σπιτιού σου ακόμα πιο cozy