Έτοιμοι για απογείωση: Η πρώτη πτήση της Pilotless Press αύριο στο Six d.o.g.s.!

Έτοιμοι για απογείωση: Η πρώτη πτήση της Pilotless Press αύριο στο Six d.o.g.s.!

Η νεοσύστατη Pilotless Press παρουσιάζει αύριο το απόγευμα την παρθενική της πτήση-έκδοση, το διήγημα του Allen Kechagiar με τίτλο "The Mundane History of Lockwood Heights".

Για όλους όσους λένε πως «δε γίνονται πράγματα στην Ελλάδα» και πως η οικονομική κρίση έχει «σκοτώσει» κάθε πνεύμα δημιουργικότητας και φαντασίας, υπάρχουν άλλοι τόσοι που παρά τη δύσκολη εποχή που ζούμε και τα λιγοστά μέσα που διαθέτουν, επιμένουν να κυνηγάνε τα όνειρά τους και να δημιουργούν νέους, καλύτερους, κόσμους, σε πείσμα των καιρών. Η Pilotless Press και ο Allen Kechagiar είναι ένα από τα τρανταχτά παραδείγματα αυτών των ανθρώπων.

Ένας νεαρός άντρας επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας στην πόλη που μεγάλωσε για να διαπιστώσει ότι κάποια πράγματα έχουν αλλάξει, ενώ κάποια άλλα παραμένουν ακριβώς όπως τα άφησε. Σκοπός του είναι να πουλήσει τα δύο πράγματα που του έχουν απομείνει ανέγγιχτα. Έτσι, ξεκινά μια ιστορία για μια ξεχασμένη πόλη κάπου στη Νότια Καλιφόρνια, μια ιστορία για μία πόλη που έχει αποτύχει.

Το διήγημα "The Mundane History of Lockwood Heights" κυκλοφορεί στις 31 Οκτωβρίου 2012 από την Pilotless Press σε 300 αριθμημένα αντίτυπα τα οποία θα διατεθούν για πρώτη φορά στις 29 Οκτωβρίου στο Project Space του six d.o.g.s.

Η «πτήση» θα συνοδεύεται από φανταστικές πύλες αναχώρησης, φωτισμένους διαδρόμους απογείωσης, οπτικοακουστικές οδηγίες πτήσης, ελαφριές αναταράξεις και μουσική ανελκυστήρων.

Είσοδος ελεύθερη.

pilotlesspress.tumblr.com


Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Tηλ: 210 3210510
sixdogs.gr