Αυτή την Κυριακή τρώμε... Food4Good!

Αυτή την Κυριακή τρώμε... Food4Good!

Ραντεβού στο πιο νόστιμο event για καλό σκοπό! 

Το φαγητό είναι πρωτίστως ανάγκη. Συγχρόνως, όμως, είναι αγάπη, φροντίδα, φέρνει κοντά τους ανθρώπους και τους ενώνει με έναν ιδιαίτερο τρόπο- αυτό ακριβώς θα συμβεί και αυτή την Κυριακή, όπου μια παρέα food bloggers ενώνουν τις δυνάμεις τους στο 8ο κατά σειρά "Food4Good"!

Η κεντρική ιδέα αυτής της πρωτοβουλίας ανήκει στην Εύα Μονοχάρη, food blogger και δημιουργό του FunkyCook.gr που μαζί με 6 ακόμα γυναίκες food bloggers εμπνέονται και διοργανώνουν events που αφορούν το φαγητό, με στόχο να προσφέρουν οικονομική βοήθεια, ευαισθητοποίηση ή άλλες εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε όποιους το έχουν ανάγκη- και είναι μια προσπάθεια που υποστηρίζεται από εταιρείες ενώ παράλληλα συμμετέχουν και βοηθούν όσοι έχουν σχέση με το φαγητό και όχι μόνο. Τα έσοδα των εκδηλώσεων προσφέρονται εξ' ολοκλήρου σε Ενώσεις, Συλλόγους ή Οργανισμούς Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα και η επιλογή γίνεται με κριτήρια όπως το έργο και οι προτεραιότητες τους.

Αυτή την Κυριακή, λοιπόν, δίνουμε ραντεβού στο Bios-Ρομάντζο (Αναξαγορα 3-5, Αθήνα), για να στρώσουμε ένα... Κυριακάτικο τραπέζι, όπως εκείνα που κάνουμε στο σπίτι μας, με γεύσεις που θυμίζουν μαμά! Σκοπός, να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα χρήματα γίνεται για την ενίσχυση του ΣΚΕΠ, του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους. Μαμαδίστικες νοστιμιές από τα χεράκια των food bloggers, την πινελιά της Maggi, θα στρογγυλοκαθίσουν σε ένα πλούσιο μπουφέ που θα είναι στη διάθεση μας με κόστος μόνο 5€!

Την ιδέα του Foog4Good μοιράζονται και υποστηρίζουν οι:


Ελένη Βονισάκου: The Foodie Corner www.thefoodiecorner.gr
Εύα Μονοχάρη: Funky Cook www.funkycook.gr
Αθηνά Πάνου: Sugar Buzz www.santie-athina.blogspot.gr
Κωνσταντίνα Παπαγεωργίου-Μαραγκουδάκη:Sabor www.saborconna.blogspot.com
Έλενα Σμπώκου: Elena's Cooking www.elenascooking.blogspot.com
Άρτεμις Τσίπη: Wonderfoodland www.wonderfoodland.gr
Μαριλίτα Χατζηβασιλείου: Gourmelita www.gourmelita.blogspot.com