Η ΙΚΕΑ στηρίζει τις δράσεις της UNICEF για την εκπαίδευση των παιδιών σ' όλο τον κόσμο.

Βιβή Αγγελάκη
Η ΙΚΕΑ στηρίζει τις δράσεις της UNICEF για την εκπαίδευση των παιδιών σ' όλο τον κόσμο.

Δείτε πως μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς!

Ήδη από το 2003, η ΙΚΕΑ στηρίζει τις δράσεις της UNICEF μέσω της ενέργειας «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση», ενισχύοντας πάνω από 11 εκατομμύρια παιδιά, μέσα από 99 προγράμματα, σε 46 διαφορετικές χώρες. Το συνολικό ποσό που έχει δωρίσει το IKEA Foundation, μέχρι τώρα είναι 67 εκατομμύρια ευρώ ενώ με μεγάλη χαρά μάθαμε πως φέτος θα συνεχίσει αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

Μέσω και του φετινού προγράμματος «Τα Λούτρινα Παιχνίδια για την Εκπαίδευση», η ΙΚΕΑ σε συνεργασία με τη UNICEF θα χρηματοδοτήσει ολοκληρωμένα, μακροπρόθεσμα προγράμματα εκπαίδευσης, ενισχύοντας την εκπαίδευση εκατομμυρίων παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Με την πίστη, λοιπόν, ότι η εκπαίδευση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία που επιφέρει θεαματική αλλαγή στη ζωή των παιδιών, από τις 10 Νοεμβρίου 2014 ως τις 3 Ιανουαρίου 2015 θα μπορείτε και εσείς να συμβάλλετε σε αυτή τη δράση. Αγοράζοντας κάθε λούτρινο παιχνίδι- από τη νέα σειρά λούτρινων παιχνιδιών που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο ως μέρος αυτής της ενέργειας - και κάποιο παιδικό βιβλίο που πωλείται στα καταστήματα ΙΚΕΑ, το ΙΚΕΑ Foundation θα δωρίζει 1 ευρώ στη UNICEF για την εκπαίδευση των παιδιών.

Μάλιστα το παιδικό βιβλίο «Ο πρίγκιπας που έγινε βάτραχος» δημιουργήθηκε βασισμένο στους χαρακτήρες των λούτρινων παιχνιδιών και αναμένεται να ενθουσιάσει όλα τα παιδιά!

Η συμμετοχή όλων μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι σημαντική.


Για να δείτε όλη τη συλλογή και να ενημερωθείτε για την καμπάνια επισκεφτείτε τη σελίδα του IKEA: http://www.ikea.gr/paidiko-ikea/paidia-ilikia-3-7/paidika-paihnidia/malaka-paihnidia/