Εικόνες & Σκέψεις για την κρίση - 3 Κυριακές του Μάη στο Floral

Εικόνες & Σκέψεις για την κρίση - 3 Κυριακές του Μάη στο Floral

Συζητήσεις και προβολές με θέμα την ελληνική κρίση στις 1, 8 και 15 Μαΐου στο Floral στα Εξάρχεια.

Το δύσκολο Μάη του 2011, για την ελληνική κοινωνία και οικονομία, στο Floral προβάλλονται 2 σημαντικά ντοκιμαντέρ και μια ταινία σχετικά με την ελληνική και διεθνή οικονομική κρίση, ανταλλάσσονται σκέψεις και ιδέες για όλα όσα έγιναν αλλού, για όλα όσα μας συμβαίνουν τώρα, για όλα όσα μας λένε και όσα μας κρύβουν.

Την Κυριακή 1 Μαΐου στις 21.00 προβάλλεται το πολυσυζητημένο ντοκιμαντέρ, Debtocracy του Άρη Χατζηστεφάνου και της Κατερίνας Κιτίδη, για την κρίση στην Ελλάδα και το Ελληνικό χρέος. Mετά τη λήξη της προβολής οι: Άρης Χατζηστεφάνου, Κατερίνα Κιτίδη, Λεωνίδας Βατικιώτης, Διονύσης Τσακνής και Σοφία Σακοράφα αναπτύσσουν τις απόψεις τους και συζητούν με το κοινό.

Τις δύο επόμενες Κυριακές του Μαΐου, 8 και 15 Μαΐου, θα προβληθούν: το ντοκιμαντέρ Το πείραμα της Αργεντινής του Γιώργου Αυγερόπουλου και η ταινία Inside job (Στημένη δουλειά: Το χρονικό της κρίσης) του Τσαρλς Φέργκιουσον με αντίστοιχα πάνελ. Η σειρά προβολής τους καθώς και το πάνελ ομιλητών θα ανακοινωθούν αμέσως μετά το Πάσχα.

Floral

Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων

Tηλ.: 210 3800070