«Βασιλικό» πάρτι στο Κ44

«Βασιλικό» πάρτι στο Κ44

Ανήμερα του πριγκιπικού γάμου οι Queens & Kings μας προσπαθούν να διατηρήσουν την αίγλη (και την παρακμή) της τελετής που έχει πια τελειώσει με ένα Roal We happening, μετά μουσικής.

Ο Cartoon Dandy ή Γιάννης Τσιούλης ή Sir Cartoon Waddington Dandyham of Athensford, όπως προτιμάτε, μαζί με την La Mystérieuse Bibliothécaire, ή Αθηνά Κουτρομάνου ή Duke Athena Crispin Koutromanosham of Sepoliaford, ανάλογα με τις διαθέσεις της, και τη Biou που τις καθημερινές κυκλοφορεί ως Νάγια Κωστιάνη και όταν ρέει το γαλάζιο αίμα στις φλέβες της το γυρνάει σε Countess Nyah Hadley Kostianiton of Exarchiaport μας προσκαλούν σε ένα party βασιλικό και με τα όλα του. Το Κ44 πρωτόκολλο δεν απαιτεί και το βασιλικό (τους) μενού προσφέρει -εκτός από άφθονο αλκοόλ- πολλή πολλή μουσική.

Μαράκες από τη Χιλή, distortion από κιθάρες όλου του κόσμου, low fi pop από το Brooklyn και την California και ο,τι άλλο γεννήσουν τα κουνημένα τους κεφάλια για να κουνήσουν τα δικά μας κορμιά θα ακούγονται από τα ηχεία της βασιλικής εορτής. Η παράτα ξεκινάει μετά τις 11 μ.μ.

Όσοι πιστοί ακόλουθοι προέλθετε και αναφωνήστε μαζί μας: Long live the queens!

Τώρα K 44
Κωνσταντινουπόλεως 44

Είσοδος ελεύθερη