To Amita Motion It’s Μy Live σας ταξιδεύει

To Amita Motion It’s Μy Live σας ταξιδεύει

Τα τρία πιο δυναμικά Positive Crews που επελέγησαν από το κοινό και την κριτική επιτροπή θα κάνουν πραγματικότητα τα μεγαλύτερα live του καλοκαιριού.

Η πρώτη φάση του πιο θετικού διαγωνισμού Amita Motion It's My Live έληξε και ανέδειξε τα τρία πιο δυναμικά positive crews που θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τα μεγαλύτερα live του καλοκαιριού στην πόλη της επιλογής τους και με τη συμμετοχή των αγαπημένων τους καλλιτεχνών, καθώς και τα αντίστοιχα τοπικά συγκροτήματα που θα ανοίξουν τα live.

Οι τρεις φιναλίστ αλλά και οι αντίστοιχες πόλεις που επέλεξαν και στις οποίες θα πραγματοποιηθεί το Amita Motion It's My Live , όπως προέκυψαν από την online ψηφοφορία η οποία είχε μαζική ανταπόκριση συγκεντρώνοντας πάνω από 90.000 likes, είναι:

1ο Positive Crew: Music.Energy.Action
29.06 ΠΑΤΡΑ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
Live Performance από: ONIRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, ΜΕΛΙSSΕS, PLAYMEN ft. ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, RECKLESS.
Warm up: Mood of Joy

2ο Positive Crew: trela sto full
13.07 ΗΡΑΚΛΕΙΟ-ΕΝΕΤΙΚΟ ΛΙΜΑΝΙ ΠΡΟΒΛΗΤΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ
Live Performance από: STAVENTO ft. TAMTA, VEGAS, OTHERVIEW, MARK ANGELO ft. SHAYA, NIKO MIXA.
Warm up: Maria «Marfie» Katikaridou ft. Nevermind.

3ο Positive Crew: ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΗ!
27.07 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Live Performance από: GOIN' THROUGH, NEBMA, STAN & ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ, PROFESSIONAL SINNERZ ft. ΚΟΜΗΣ Χ & ENOLA STR8, PLAYMEN ft. ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ.
Warm up: 2 Λάμδα

Για πρώτη φορά δόθηκε στο κοινό η δυνατότητα να δημιουργήσει με τις επιλογές του τα μεγαλύτερα Live του καλοκαιριού, ενώ είναι επίσης η πρώτη φορά που δίνεται η ευκαιρία σε ερασιτεχνικά συγκροτήματα της περιφέρειας να αναδειχθούν ως warm up bands στο Amita Motion It's My Live.

Και φυσικά, ο πιο θετικός διαγωνισμός δεν τελειώνει εδώ αφού μετά την ολοκλήρωση των τριών Live, το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αναδείξει το positive crew που διοργάνωσε το καλύτερο Live από τα τρία αλλά και το καλύτερο warm up band ψηφίζοντας στο www.thetikienergeia.gr και να τoυς δώσει τη δυνατότητα να συμμετέχουν στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας.