Pukkelpop 2011: Φεστιβαλική εμμονή

Pukkelpop 2011: Φεστιβαλική εμμονή

Ένας εναλλακτικός τρόπος για περάσετε τις διακοπές σας είναι τα μουσικά φεστιβάλ.

Η ώρα για να κανονίζετε τις καλοκαιρινές σας πλησιάζει. Τα ελληνικά νησιά είναι άπειρα, αλλά δεν ξέρετε ποιο να πρωτοδιαλέξετε και τσακώνεστε με το σύντροφο σας ή με τις φίλες σας για το που θα πάτε. Δεν υπάρχει λόγος, όμως, να αναλώνεστε σε ψεύτικα διλήμματα και ανύπαρκτα αδιέξοδα, γιατί εκτός από τα ελληνικά νησιά υπάρχουν και εναλλακτικοί τρόποι διακοπών.

Και επειδή είστε πολύ fab για αγροτουρισμό, η καλύτερη εναλλακτική λύση είναι τα μουσικά φεστιβάλ. Μετά από ενδελεχή έρευνα στα line up των μεγάλων ευρωπαικών φεστιβάλ, καταλήξαμε πως η καλύτερη επιλογή για φέτος είναι το Pukkelpop Festival στo Βέλγιο. Το line up του είναι σταθερά το μεγαλύτερο και πιο πλούσιο τα τελευταία χρόνια και το κοινό το ανταμείβει με αθρόα προσέλευση.

Η ανακοίνωση των πρώτων ονομάτων έγινε πριν από μερικές μέρες και περιλαμβάνει ονόματα όπως οι Foo Fighters, o Eminem, οι Deus, οι Offspring, οι 30 seconds to Mars, οι Fleet Foxes, οι Duck Sauce, η Lykke Li, οι Naked and the Famous, o James Blake και πολλοί άλλοι. Αναμένουμε ανακοινώσεις για το υπόλοιπό line up και κλείνουμε ήδη εισιτήρια για να βρεθούμε εκεί.

Μάθετε περισσότερα εδώ