Ο Lumiere Brother το Σάββατο στο Blender festival

Ο Lumiere Brother το Σάββατο στο Blender festival

Την τέταρτη ημέρα του φεστιβάλ Blender ο Lumiere Brother θα μας μεταφέρει στο δικό του παράξενο κόσμο στην ταράτσα του Ιδρύματος Κακογιάννη.

Το open air μουσικό φεστιβάλ Blender γεννιέται φέτος στο αίθριο, στον τρίτο όροφο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης και θα διαρκέσει έξι ολόκληρες εβδομάδες. Ανοιχτό στο διαφορετικό, υποστηρίζει νέους τραγουδιστές, μουσικούς και γκρουπ, διεκδικεί επάξια το δικό του χώρο στη μουσική σκηνή της χώρας, εξελίσσεται σε μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής μουσικής και προχωρά στη «θεσμοποίησή» του.

Το Σάββατο 21 Μαΐου, ο Lumiere Brother θα βρεθεί στη σκηνή του φεστιβάλ. O Lumiere όταν γράφει τα τραγούδια του τα συνδέει πάντα με κινηματογραφικές ιστορίες, αντλώντας την πρώτη του έμπνευση από την πατρίδα των ίδιων των αδελφών Lumiere, τη Lyon, στην οποία ζούσε ως φοιτητής. Ο Lumiere Brother (κατά κόσμο Θανάσης Χριστοδούλου) δημιούργησε το δικό του soundtrack και το μοιράζεται με τον πρώτο προσωπικό του δίσκο «Fiction». Τον συνοδεύουν ακορντεόν, αρμόνιο, μελόντικα, μεταλλόφωνο, synthesizer, μπάσο, drums και τα ονειρικά κοριτσίστικα φωνητικά που προσδίδουν μια απόκοσμη αθωότητα στις εικόνες του.

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
Πειραιώς 206, Ταύρος
Τηλ: 210 3418550